Din oras

Se amana concertele cantaretei Maria Nazionale in Romania

Cea mai cunoscuta artista de muzica napoletana din Italia nu isi va mai sustine concertele care trebuia sa aiba loc la Bucuresti si la Cluj in luna mai, evenimentele fiind reprogramate pentru toamna acestui an. Motivele pentru care s-a luat aceasta decizie sunt de natura medicala. 

Concertele Mariei Nazionale care urmau sa aiba loc in 13 mai – la Sala Palatului din Bucuresti si 15 mai – la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca se amana pentru luna octombrie 2014. Astfel, in 2 octombrie cantareata va canta la Bucuresti si in 4 octombrie la Cluj-Napoca.

“Motivele de amanare sunt independente de noi, sunt de natura medicala. Am decis astfel reprogramarea turneului deoarece am considerat ca publicul merita un spectacol calitativ, o artista in cea mai buna forma care sa ofere incarcatura emotionala specifica concertelor ei. A fost o hotarare destul de greu de luat, insa din respect pentru acest spectacol am luat aceasta decizie impreuna cu managmentul artistei”, a explicat pentru Ziar de Cluj Cristina Szasz, director PR in cadrul Amprenta Advertising, agentia organizatoare a evenimentului.  

Biletele pentru recitalul de la Cluj s-au vandut in proportie de 80%.  

“Cea mai mare parte a celor care au achizitionat bilete sunt clujeni. Sper ca acestia sa inteleaga situatia aparuta, iar daca doresc recuperarea contravalorii biletelor o pot face pana in data de 7 iunie de la punctele de unde au achizitionat aceste bilete. Cei care vor dori sa o vada live pe Maria Nazionale in octombrie, isi pot pastra biletele, acestea fiind valabile si la spectacolele din toamna”, a precizat organizatoarea. 

Concertul de la Bucuresti va avea loc la Sala Radio, iar la Cluj Napoca la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

“Singura modificare ce ar putea interveni este sustinerea a doua sau trei concerte la Bucuresti, in cazul in care publicul va fi la fel de interesat de acest spectacol”, a mai punctat Szasz.

Artista italiana a tinut sa trimita un mesaj personal publicului din tara noastra. 

„Sunt foarte incantata sa ajung anul acesta pentru prima data in Romania. Chiar daca nu vom reusi sa ne intalnim in luna mai, cu siguranta ne vom vedea in octombrie la Bucuresti si Cluj-Napoca, pentru un concert plin de emotie. Ne vedem in toamna”, a declarat Maria Nazionale.

Biletele vandute pentru concertele din 13 mai – Bucuresti si 15 mai – Cluj-Napoca vor ramane valabile pentru concertele din toamna din datele de 2 octombrie – Bucuresti si 4 octombrie – Cluj-Napoca. Persoanele care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate sa se adreseze in perioada 8 mai – 7 iunie 2014 punctelor de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achizitionat tichetele, iar in cazul celor achizitionate online sa trimita o solicitare la adresa contact@eventim.ro si sa returneze biletele in original pana la data limita la birourile Eventim. 

Organizatorii au dat asigurari ca pentru concertul lui Billy Idol, care este asteptat la Cluj in 30 iunie, pe Cluj Arena nu se preconizeaza nici un fel de schimbari. 

Foto: soundsblog.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *