PubliNews

Scurtmetraje românești și filmele momentului, pe ecranul TIFF din Iulius Parc

Timp de zece zile, Iulius Parc va găzdui o parte din evenimentele organizate de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Filmele momentului, dar și scurtmetraje românești vor fi proiectate pe eranul din parcul de la Iulius Mall Cluj.

Zona verde se transformă, începând de vineri, 31 iulie 2020, până duminică, 9 august, în Iulius Parc Open Air, devenind locație oficială TIFF. Cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România aduce în Iulius Parc producții consacrate în cinematografia națională și internațională. Vineri, ne întâlnim și vizionăm pelicula „Willow”, în care genul dramatic se împletește cu cel dark fantasy. „Martin Eden” ne aduce împreună sâmbătă, iar duminică, „Heroic Losers” va avea grijă de buna noastră dispoziție. Desfacem pungile de popcorn, în fiecare seară de la 21.30, când încep filmele.

Prima săptămână din luna august o marcăm, în Iulius Parc, cu o serie de scurtmetraje românești. Luni, marți și miercuri vor rula: „Idila”, „Zimnicea”, „Luna Mea”, „Saşa și Petre” și nu numai.

În următoarele zile de festival ne vom bucura de cadrul natural din Iulius Parc și de selecția de filme inedite. Joi, 6 august, în premieră națională, documentarul „Lemn”, care urmărește tăierile ilegale și comerțul cu lemn din România, China, Peru și Rusia, ne va prezenta fenomenul defrișărilor. Vineri, ne vom face comozi pe iarba din Iulius Parc, pentru că vom viziona două materiale cinematografice de excepție. De la 21.30, va rula producția românească „Și poate mai trăiesc și azi”, care ne va spune povestea fascinantă a doi îndrăgostiți, iar de la 23.15 urmărim împreună „Început”. Serile TIFF din Iulius Parc se încheie duminică, 9 august, cu pelicula „DAU. Natasha” .

Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa de pe site-ul dedicat festivalului. La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, vor exista fluxuri de intrare și ieșire, vizibil marcate. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact).

Vino să vedem filmele TIFF, în Iulius Parc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *