Din oras

Scos la vânzare în 2019 pentru 7 MILIOANE EURO, restaurantul Aroma al omului de afaceri Ioan Bene nu este dorit de nimeni

Restaurantul Aroma, situat în Livada Palacsay, este scos la vânzare încă din anul 2019, dar nici până astăzi nu și-a găsit un cumpărător. Deținut de omul de afaceri Ioan Bene, restaurantul a fost pus la vânzare de Sotheby’s International Realty pentru 7 milioane euro plus TVA. În vara anului trecut, au fost făcute lucrări de modernizare a restaurantului. 

Este un preț foarte mare în comparație cu celelalte proprietăți pe care le vinde casa de licitații. De exemplu, pentru Hotelul Alpin din Băișoara este solicitată suma de 930 mii euro. Alte proprietăți din Cluj sunt vândute cu sume care nu depășesc 2 milioane euro.

Tot prin Sotheby’s International Realty este vândut și Hotelul Continental, deținut de același Ioan Bene. Prețul este disponibil doar la cerere.

„Amplasat în livada Palocsay, la aproximativ 6 km de centru, acest complex construit în 2003 oferă o panoramă splendidă asupra orașului Cluj-Napoca. Proprietatea este compusă din două corpuri principale: restaurantul și centrul SARA Social Events. Restaurantul Aroma este dispus pe două niveluri: parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul. Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra Clujului. Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală cu o capacitate de 280 locuri și o sală de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri. Suprafața utilă totală este de 2425 mp, iar structura S+D1+D2+P+Mz+E+M. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane. Locația este una privilegiată, departe de ritmul alert al oraşului dar suficient de aproape pentru a oferi acces facil”, scrie în prezentarea ofertei de vânzare.

Livada Palocsay, cea mai mare și mai cunoscută din oraș, creează un ambient relaxant și un cadru natural ideal pentru desfășurarea de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *