Uncategorized

Scos din minti, Tise a scos din balamale usa de la biroul lui Daniel Buda

S-a vorbit de multe ori in cafenelele clujene despre batai intre Alin Tise si Daniel Buda, pedelistii clujeni ce se au ca soarecele cu pisica, dar niciodata n-am obtinut atatea confirmari ca si despre ultimul incident dintre cei doi ce a avut loc acum cateva zile, cu ptin timp inainte de „micul congres” al alegerii vicepresedintilor la nivel national.

In momentul stabilirii identitatii delegatilor care urmau sa participe la alegerile de la Bucuresti, Alin Tise a vrut sa puna pe liste cativa oameni din tabara sa (Radu Ratiu, Steluta Racolta etc.). Planurile lui Tise au fost insa dejucate de Daniel Buda, care i-a ras lui Tise numele de pe lista si le-a inlocuit cu oamenii sai. Chiar daca Tise era 99 la suta sigur pe alegerea sa la nivel national, Buda a vrut sa ii dea un semnal ca inca mai are puterea in filiala locala si ca inca si-o mai poate exercita, lucru care l-a scos din minti pe senatorul Tise.

Potrivit unor surse demne de incredere si care nu obisnuiesc sa poarte vorba de dragul cancanului, Tise s-ar fi enervat atat de tare incat a dat buzna in biroul de la partid al sefului PDL Cluj ca sa ii ceara socoteala. Buzna asta s-a soldat cu avarii serioase, usa fiind scoasa din balamale. Nervii lui Tise au fost calmati de catre cei prezenti si, astfel, legenda care spune ca Tise l-ar mai fi abtiguit pe Buda si in alte dati, a ramas tot la stadiul de legenda.

(foto – Stiri de Cluj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *