Justitie

Scandalul dintre judecătoarea Anca Groza şi avocatul Călin Budişan se lasă cu dosar penal

Avocatul Călin Budişan şi judecătoarea Anca Groza au fost căsătoriţi şi au împreună un copil, care recent a devenit major. Divorţul dintre cei doi atinge cotele ridicolului, din prisma multiplelor dosare civile deschise unul împotriva celuilalt. Spre exemplu, la un moment dat, Călin Budişan a dat-o în judecată pe Anca Groza pe motiv că baiatul nu este al său. Femeia a avut câştig de cauză, cum a câştigat şi procesele pentru pensia alimentară, pe care copilul nu a văzut-o în totalitate. 

Săptămâna aceasta lucrurile au luat o întorsătură specială. Anca Groza este judecător la Tribunalul Cluj, instanţă arondată Curţii de Apel Cluj. Ei bine, pe 28 ianuarie, la Curtea de Apel Cluj s-a înregistrat un dosar penal al cărui obiect era confirmarea redeschiderii urmăririi penale. Din datele oficiale, avocatul Călin Budişan ar fi depus un denunţ penal împotriva judecătoarei Groza. Ancheta a dus la concluzia că Anca Groza nu trebuie trimisă în judecată pentru faptele denunţate de Budişan. Însă, de această dată se va pune în discuţie redeschiderea etapei de urmărire penală împotriva judecătoarei Anca Groza. 

Contactat telefonic pentru a afla ce infracţiuni erau denunţate în dosarul respectiv, avocatul susţine că nu doreşte să vorbească despre acest subiect.

„Nu doresc să comentez. Să vadă instanţa despre ce este vorba”, a precizat avocatul Călin Budişan. 

 

Citeşte şi: Unul dintre cei mai scumpi avocați de penal din Cluj refuză să plătească pensia alimentară. Acesta este executat silit de către propriul său fiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *