Justitie

Scandalul din Consiliul de Administrație al Aeroportului Cluj se mută la DNA București! (DOCUMENT)

Războiul dintre Consiliul Județean Cluj și Aeroportul Avram Iancu (instituție subordonată CJ Cluj) ajunge la urechile șefului DNA, Călin Nistor. Aparent, cei de la aeroport au descoperit o serie de minciuni prezentate de Valentin Grigoriu, membru în Consiliul de Administrație, ajuns pe funcție prin votul celor de la Consiliul Județean Cluj. La toate acestea se adaugă și răspunsul oficial primit de Ziar de Cluj, potrivit căruia Rădulescu Diana Angelica, membră și ea în Consiliul de Administrație al Aeroportului Avram Iancu, a depășit termenul legal de depunere a declarațiilor de avere și interese. 

Conducerea aeroportului a formulat o plângere penală direct către șeful DNA România, Călin Nistor. Potrivit sesizării, Valentin Grigoriu ar fi prezentat în mod eronat experiența sa profesională și trecutul său de aciuit la funcții publice. Sesizarea a fost depusă și la Consiliul de Administrație al Aeroportului Avram Iancu, printr-o cerere de clarificare a informațiilor false prezentate de Valentin Grigoriu pentru a completa plângerea penală adresată șefului Direcției Naționale Anticorupție. 

Iată documentul: 

Ziar de Cluj a formulat o solicitare pentru a obține date despre declarațiile de avere și interese ale Dianei Rădulescu, membră și ea în Consiliul de Administrație. Potrivit răspunsului oficial, Rădulescu a refuzat să respecte criteriile legale de transparență și a depășit termenul de depunere a declarațiilor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *