Din oras

Șase licitații pentru Parcul Farmec – În sfârșit au fost depuse trei oferte. Cine vrea să modernizeze parcul

După cinci licitații ratate din cauza lipsei de oferte, a șasea licitație pentru modernizarea Parcului Farmec din Cluj ar putea avea sorți de izbândă. Trei oferte au fost depuse la ultima licitație, lansată de Primărie în luna mai. Asocierile interesate mai au la activ contracte cu administrația publică locală.

Cele trei oferte au fost depuse de:

  1. Asocierea NORD CONFOREST (leader), CAM PROIECT, INTERCOM ENERGY SRL, LIVE RENTAL POWER, ECO GARDEN CONSTRUCT SRL, SC EVO LINE CREATION SRL, Beletage;
  2. Asocierea Hentza Business (leader), T.R. COSTRUZIONI SRL.;
  3. Asocierea RO-VERDE LANDSCAPING SRL (leader), SC PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, SC Street Lighting SRL, ROAD DESIGN ASP SRL.

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local pentru reabilitarea parcului a fost aprobat în toamna lui 2019, iar de atunci au fost organizate licitații pe bandă rulantă. Valoarea contractului este de aproape 2 milioane lei (peste 400.000 euro). Lucrările trebuie executate în 10 luni.

Parcul este situat în cartierul Mărăști pe o suprafață de aproximativ 3125 mp, din care 2455 mp suprafață de zonă verde, 1696 mp de gard viu, 670 mp alei și pavele și spațiul verde de lângă Canalul Morii în suprafață de 1232 mp și lungime canal de 180 metri.

„În prezent, Parcul Farmec este un parc cu arbori îmbătrâniți, ramuri uscate, debilitați și înclinați, mobilier urban vechi (aparate de joacă pentru copii, bănci, mese cu pavilion etc) care nu mai prezintă nicio estetică urbană. Investiția care se dorește a fi realizată are ca scop principal modernizarea Parcului Farmec, un parc cu caracter de recreere și promenadă pe marginea Canalului Morii”, este menționat în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *