Din oras

Șantierul de pe 21 Decembrie 1989 se extinde: Scuarul CEC este spart din nou, pentru reparații

Șantierul ce a cuprins întreg Bulevardul 21 Decembrie 1989 se lărgește. După ce lucrările de modernizare a arterei care traversează Clujul au blocat traficul, acum șantierul a ajuns până și în zona Scuarului CEC, modernizat cu un an în urmă. Piațeta A.I.Cuza este spartă din nou, însă nu pentru plantarea de noi arbori, ci pentru reparații la stâlpii de iluminat public din zonă.

CITEȘTE ȘI: Șantierul de pe 21 Decembrie 1989 blochează circulația la început de săptămână

De la debutul săptămânii, traficul blocat din centrul Clujului era accentuat de lucrările desfășurate pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din proximitatea Instituției Prefectului Județului Cluj unde, la câțiva metri distanță, din cauza unor noi săpături realizate în mijlocul bulevardului, traficul se desfășura cu dificultate. 

Mai mult, lucrările au avansat până în zona Scuarului CEC/Piațeta A.I Cuza –  o zonă modernizată cu cca un an în urmă. 

luni dimineață, o echipă de muncitori intervenea de urgență chiar în Piațeta A.I.Cuza/Scuar CEC

În cadrul proiectului de modernizare a Scuarului CEC, pe lângă realizarea mini-scuarului verde, au fost desfășurate lucrări consistente de terasare, plus montarea dalelor pentru pavaj.

Acum se intervine din nou, pentru reparații de rutină. 

în dimineața zilei de marți, clujenii puteau admira rezultatele intervenției

În urma furtunilor ce au făcut prăpăd în Cluj, în luna august, arborii plantați odată cu modernizarea scuarului CEC au fost afectați, astfel încât s-a recurs la tăierea și îndepărtarea acestora. 

CITEȘTE ȘI: Verde a la Cluj: S-a plantat, dar s-a și tăiat FOTO

Din păcate însă, intervențiile punctuale din zonă care au loc în prezent nu presupun plantarea de noi arbori, ci lucrări de reparații și întreținere. 

CITEȘTE ȘI: Modernizarea scuarului CEC e… beton. Spațiul verde e tot beton! FOTO

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *