Din oras

Santier urias pe strada Venus. Localnicii sunt exasperati

Scris de 1,797

In mijlocul strazii, pe deal, se va inalta un bloc care va avea nu mai putin de 10 etaje, plus inca doua, de cate cinci etaje. Santierul a produs o prapastie imensa care ameninta locuintele din jur si, in plus, utilajele si masinile aferente incurca circulatia. 

Femeia se plange de situatia neplacuta creata de lucrari pe strada Venus, la numarul 22 din cartierul Marasti, “unde de curand s-au inceput lucrarile la un bloc de 10 etaje si inca doua blocuri de cate 5 fiecare, in zona de case si blocuri cu maxim patru etaje. 

“Pamantul se tot surpa, incat nici fundatia nu o pot ridica, dar cumva domnii au autorizatie de la primarie pentru constructie”, spune ea. 

Este vorba de spatiul unde a functionat in anii comunismului Cantina UTC, obiectiv care asigura masa tinerilor care prestau la Cluj munca patriotica si alte activitati specifice. In anii trecuti oportunitatea imobiliara de acolo a starnit scandaluri rasunatoare care au dus chiar la anularea aprobarilor pentru constructie. 

“Se face ca in zona este si gradinita Degetica, singurul drum de acces catre gradinita si blocurile de pe Venus este constant blocat de parinti cu masini, care intra pana in curtea gradinitei.  Precizez ca este un drum cu o singura banda de circulatie. In poza atasata se observa coloana de masini catre gradinita, ceea ce nu se vede in stanga e coloana de masini ale locuitorilor din zona care trebuie sa astepte minute bune dimineata si seara pentru ca drumul este blocat. Ma intreb, oare de ce trebuie sa sufere locuitorii acestui oras din cauza autorizatiilor de constructie prost gandite? De ce nu actioneaza autoritatile in ajutorul cetateanului, ci impotriva lui?”, a atras atentia femeia. 

La fata locului, groapa gigantica in care se lucreaza intens este inconjurata de perdele protectoare, insa nici o placuta nu indica datele pe care legea i le impune constructorului sa le afiseze. 

Vom reveni cu pozitia oficialilor Primariei Municipiului Cluj-Napoca in acest context. ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 9 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 9 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 10 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 11 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 12 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 13 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 13 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 14 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 14 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE