Rautacisme

Sandu Cordoș, fantoma de președinte al PSD Cluj, zâmbrește la postul de prefect al Clujului

De mai bine de un an și jumătate, organizația PSD Cluj doarme în sicriul impotenței politice. A promis Vasile Dîncu reformă – nu s-a întâmplat nimic. A promis Cordoș alegeri pentru filială ca să se iasă din starea de interimat – nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar măcăilelile țărăncii proaste de la Chinteni, ne referim la isterica patologică Lucia Suciu, nici măcar ea nu mai măcăie nimic.

Ca un vampir politic, organizația PSD-istă se trezește la viață doar când e cazul de împărțit funcții. Eh, și acum a venit acel moment. După doi ani în care pinguinii de Anastase, Chirteș, Secară, Laura Pop au stat și au mâncat pufuleți, a venit miros de ciolan.

Chirteș s-a apucat să vândă funcții, iar Alexandru Cordoș, milogul cu față de astrahan, s-a apucat din nou de lins la fundul lui Dîncu ca să primească și el ceva – un osicior de ros că are famelie mare, compusă din nevastă șpăguitoare și copil care vrea la U Cluj.

Așa că s-a gândit să ceară pentru sine postul de prefect, pescuind o idee lansată de un șef mai puternic de organizație care spunea că în județele unde PSD e slab, partidul să încerce să impună măcar ca prefecți președinții de organizații. Postul de prefect la Cluj nu înseamnă nimic, dar pentru un milog ca și Cordoș e un prilej nesperat de a se mai băga și el puțin în seamă să fie invitat pe la recepții, inaugurări sau defilări și să își dea cu părerea despre țară.

Cea mai mare problemă însă în acest demers o reprezintă șturlubaticul Alin Tișe, despre care știm cât de tare s-a supărat când protocolul politic i-a impus un prefect maghiar. Tișe vrea musai repararea situației și vrea ca postul de prefect să revină PNL Cluj, una dintre cele mai performante organizații din țară. E de văzut cine va câștiga acest post.

Cordoș încearcă să ajungă în audiență de câteva zile la Tișe ca să îl înduplece însă acesta îi tot dă flit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *