Din oras

Salad Box este cel de-al 14-lea sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii

Scris de 637

La Cluj-Napoca se intampla lucruri extraordinare. Efervescenta creata de refacerea proiectului echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj atrage actori inediti din mediul de business local, companii care pana acum au preferat sa stea departe de fenomenul sportiv, dar care au acum incredere sa-l sustina. In aceasta dimineata, Liviu Alexa, directorul executiv al echipei, si Dan Isai, fondator al conceptului Salad Box, reteaua de restaurante de salate ce a innebunit Romania, au batut palma pentru o intelegere scrisa pe un an de zile prin care Salad Box devine ce de-al 14-lea sponsor al echipei.

Salad Box este povestea fascinanta a sase antreprenori care au pornit de la Cluj cu o reteta extraordinara si au devenit un brand national pentru toti romanii care vor sa manance sanatos. Este o afacere tanara si puternica, ce va contribui consistent si constant din punct de vedere financiar la proiectul de refacere a sectiei de baschet feminin. Ii multumesc domnului Dan Isai, cat si colegilor sai asociati, pentru increderea conferita. Sunt sigur ca o sa gasim modalitati de colaborare foarte bune prin care sa punem Salad Box in evidenta ca sponsor. Ii rog pe toti fanii U Cluj sa foloseasca serviciile si produsele tuturor sponsorilor nostri, sunt sponsori seriosi si onorabili si merita acest semn de respect din partea noastra”, a decarat Liviu Alexa.

In decurs de zece zile. Liviu Alexa a adus 14 sponsori la echipa: Farmec, Electrogrup, Arovit, Pitech+PLUS, omul de afaceri Alex Rus, reteaua de farmacii Ducfarm, IRES, APS, RTZ & Partners, Transferoviar, lantul de restaurante ENGELS, CORATIM, omul de afaceri Sorin Dan si Salad Box.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 2 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 3 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 4 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 4 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 5 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 6 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 7 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 7 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 8 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 18 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 20 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE