Din oras

Salad Box este cel de-al 14-lea sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii

La Cluj-Napoca se intampla lucruri extraordinare. Efervescenta creata de refacerea proiectului echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj atrage actori inediti din mediul de business local, companii care pana acum au preferat sa stea departe de fenomenul sportiv, dar care au acum incredere sa-l sustina. In aceasta dimineata, Liviu Alexa, directorul executiv al echipei, si Dan Isai, fondator al conceptului Salad Box, reteaua de restaurante de salate ce a innebunit Romania, au batut palma pentru o intelegere scrisa pe un an de zile prin care Salad Box devine ce de-al 14-lea sponsor al echipei.

Salad Box este povestea fascinanta a sase antreprenori care au pornit de la Cluj cu o reteta extraordinara si au devenit un brand national pentru toti romanii care vor sa manance sanatos. Este o afacere tanara si puternica, ce va contribui consistent si constant din punct de vedere financiar la proiectul de refacere a sectiei de baschet feminin. Ii multumesc domnului Dan Isai, cat si colegilor sai asociati, pentru increderea conferita. Sunt sigur ca o sa gasim modalitati de colaborare foarte bune prin care sa punem Salad Box in evidenta ca sponsor. Ii rog pe toti fanii U Cluj sa foloseasca serviciile si produsele tuturor sponsorilor nostri, sunt sponsori seriosi si onorabili si merita acest semn de respect din partea noastra”, a decarat Liviu Alexa.

In decurs de zece zile. Liviu Alexa a adus 14 sponsori la echipa: Farmec, Electrogrup, Arovit, Pitech+PLUS, omul de afaceri Alex Rus, reteaua de farmacii Ducfarm, IRES, APS, RTZ & Partners, Transferoviar, lantul de restaurante ENGELS, CORATIM, omul de afaceri Sorin Dan si Salad Box.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *