Sport

Sabău a negociat luni cu Constanțea pentru postul de tehnician al U Cluj. Azi ar fi trebuit să aibă loc negocierile finale, dar discuțiile se amână până pe 3 decembrie. Probabil OSĂ își dea și Emil Boc cu părerea, la câți bani pompează în club

ProSport a anunțăat că Sabău a avut luni o primă rundă de negocieri cu președintele Universității Cluj, Radu Constantea. Cei doi ar fi discutat datele unui posibile colaborări și condițiile de principiu în care Sabău ar prelua echipa în calitate de antrenor principal.

  • Fostul internațional ar dori să-l aducă în staff-ul său pe Sandu Tăbârcă, care a activat inclusiv în cadrul FRF, fiind secretar general în Comisia Tehnică și secund la naționala under 21. Ca antrenor, acesta a mai pregătit Gloria Bistrița, Rapid și a fost director tehnic la Universitatea Craiova sau FC Brașov.

Discuția finală dintre Ioan Ovidiu Sabău și Radu Constantea ar fi trebuit să aibă loc marți, spun aceleași surse. În condițiile în care președintele Universității Cluj și tehnicianul se vor pune de acord privind condițiile colaborării, Sabău ar urma să devină noul antrenor al „Șepcilor roșii”, cu un contract până la finalul sezonului, în care obiectivul va fi salvarea echipei de la retrogradare.

Dar, n-a fost încă să fie.

Contactat de Cluj24, președintele clubului, Radu Constantea, a declarat: ”Încă nu s-a luat nicio decizie. Nu avem antrenor. Mai analizăm situația și sper ca până pe 30 decembrie să putem face public numele noului tehnician”.

Condform sursei citate, pe lângă Neluțu Sabău, în ”cărți” ar mai fi și Mihai Teja, și el liber de contract.

PS: Este extrem de jenant ca la câteva luni de la revenirea în prima ligă să se vorbească despre salvarea de la retrogradare. Dar așa sunt irosiți banii Clujului pe tot felul de sinecuri și proiecte ratate.