Rautacisme

Să râdem cu Emil Boc: „Ora exactă în civilizație începe de la toalete”

Primarul Emil Boc a ținut un adevărat discurs în cadrul Consiliului Local în care a adus ode …toaletei. Edilul a argumentat necesitatea toaletelor, acestea fiind cele care dau ora exactă în civilizație.

„Oricât m-ar critica unii sau alții, ora exactă în civilizație începe de la toalete. Puteți să nu fiți de acord cu mine. Oricât ne-ar critica lumea, acest oraș nu își mai permite să joace în ligi inferioare. Din respect pentru cetățenii acestui oraș minunat. Aceste toalete de ultimă generație care oferă facilități moderne dau un prim semnal de oră exactă. Ne ocupăm și de problme majore, metro, dar și de probleme minore, mai simple atât de necesare în viața de zi cu zi. Toaleta este parte a vieții noastre și trebuie să nu omitem să discutăm asemenea subiecte”, a declarat primarul în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Dincolo de faptul că existența toaletelor publice este într-adevăr o necesitate în orice oraș, nu era cazul ca primarul să justifice cu atâta seriozitate nevoia de investi în toalete. Da, toaletele fac parte din viața tuturor, dar asta este o normalitate, să le elogiezi este hilar.

Boc a stârnit amuzamentul fără să vrea, dar cel puțin acum toți clujenii știu că primarul acordă toaletelor importanța cuvenită.