Jos palaria

S-a inaugurat cea mai frumoasa terasa din Cluj

Terasa Carrousel a fost inaugurata aseara in prezenta personalitatilor clujene din business, administratie si politica. Gardurile si aerul invechit al “Chiosului din spate” au disparut cu totul, Carrousel este o terasa aerisita, verde, eleganta.

Conceptul ii apartine designerului Gosho Stefanov.  Servirea ireprosabila, amabilitatea si promptitudinea personalului te fac sa uiti experientele anterioare mai putin placute.

Sorin Gadola, proprietarul terasei, ne-a declarat ca eternele probleme ale Chiosului, cand clientii asteptau prea mult pentru mancare, nu se vor repeta la Carrousel, pentru ca au in dotare un aparat gastro care face 200 de gratare pe ora, fiind primul de acest gen din Transilvania.

Investitia, atat pentru terasa din fata cat si pentru Carrousel s-a ridicat la 700.000 de  euro, iar rezultatul este absolut uimitor.  Mobilierul elegant, corpurile de iluminat cu bun gust si aleile cochete cu verdeata contribuie la atmosfera inedita de aici, ravnita de toti clujenii, dovada stau rezervarile care nu mai contenesc.

Pentru ca au redat clujenilor un loc emblematic, transformandu-l in cea mai frumoasa terasa a Clujului Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata echipei Carrousel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *