Jos palaria

S-a inaugurat cea mai frumoasa terasa din Cluj

Scris de 18,846

Terasa Carrousel a fost inaugurata aseara in prezenta personalitatilor clujene din business, administratie si politica. Gardurile si aerul invechit al “Chiosului din spate” au disparut cu totul, Carrousel este o terasa aerisita, verde, eleganta.

Conceptul ii apartine designerului Gosho Stefanov.  Servirea ireprosabila, amabilitatea si promptitudinea personalului te fac sa uiti experientele anterioare mai putin placute.

Sorin Gadola, proprietarul terasei, ne-a declarat ca eternele probleme ale Chiosului, cand clientii asteptau prea mult pentru mancare, nu se vor repeta la Carrousel, pentru ca au in dotare un aparat gastro care face 200 de gratare pe ora, fiind primul de acest gen din Transilvania.

Investitia, atat pentru terasa din fata cat si pentru Carrousel s-a ridicat la 700.000 de  euro, iar rezultatul este absolut uimitor.  Mobilierul elegant, corpurile de iluminat cu bun gust si aleile cochete cu verdeata contribuie la atmosfera inedita de aici, ravnita de toti clujenii, dovada stau rezervarile care nu mai contenesc.

Pentru ca au redat clujenilor un loc emblematic, transformandu-l in cea mai frumoasa terasa a Clujului Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata echipei Carrousel.ULTIMA ORĂ

 • Acum 27 seconds Rautacisme
  A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”
 • Acum 1 hour Justitie
  Bode vs UBB Cluj-Napoca începe cu o amânare
 • Acum 2 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 3 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 3 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 3 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 4 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 4 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 4 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 5 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 6 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE