In vizor

RUȘINE, BĂ, CIUCĂ! Escrocheria EUROCOMUNICARE continuă și sub mandatul premierului cu grade și doctorat plagiat. Ciucă a numit-o pe Alina Bârgăoanu pentru un nou mandat la Consiliul de Administrație al Institutului European

Scris de 728

Premierul Nicolae Ciucă a numit-o luni pe Alina Bârgăoanu (foto sus) în funcția de președinte al Consiliului de administrație al Institutului European din România pentru un mandat de 4 ani, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Este o prelungire a mandatului anterior.

Alina Bârgăoanu este profesor universitar doctor, decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. A fost consultant pentru campania de comunicare pentru vaccinarea anti-Covid. Este și editorialistă în publicația Gândul.info. Compania Gandul Media Network SRL, care editează publicația online gandul.ro, este deținută de Claudia-Cristina Săvulescu-Budeanu, soția lui Radu Budeanu.

ȘI ESTE PARTE A ESCROCHERIEI EUROCOMUNICARE. Ziar de Cluj a prezentat ANCHETELE ÎN EXCLUSIVITATE ale strictsecret.ro privind maculatura oficială prin care s-au decontat două milioane de euro de către SGG în așa-zisa ”strategie de comunicare guvernamentală!.

”DNA, mai poate să îi ia? Documentele de astăzi prezentate de Strict Secret ar trebui să ducă la sesizarea din oficiu a procurorilor anticorupție.Prin cele două anchete (AICI și AICI) mustind de date și detalii, Strict Secret a demonstrat la finele lui 2021 ce ciordeală pe bani publici au fost în stare să pună la cale o clică de „reprezentanți ai societății civile” militarizate, cu jurnalistul-facturist Radu Tudor în frunte, secondat de acoperita Alina Bârgăoanu, președinta de azi a ONG-ului Eurocomunicare, cu care Secretariatul General al Guvernului (SGG) a semnat un contract „pe direct” de peste 2 milioane de euro pentru o așa-zisă „strategie de comunicare guvernamentală”. De fapt, pentru a promova vaccinarea, un eșec al Guvernului României, semnalează strictsecret.ro”

Noi nu am uitat că scandalul Eurocomunicare s-a terminat cu o suspectă liniște media și astăzi cu o reconfirmare SECURISTICĂ în funcție. Rămân în continuare întrebările puse la data publicării anchetelor strictsecret.ro. Avem și de ce să le punem, am publicat hârtiile cu care Eurocomunicare și-a justificat foarte simplist încasarea avansului de peste un milion de euro, hârtii fără valoare, trase la imprimantă, cu care va „deconta” și restul sumei până la 11,6 milioane de lei.

Citește în continuare pe STRICTSECRET.RO

Întrebată de jurnalista Ruxandra Hurezean într-un interviu cum s-a ajuns la o campania de informare ”militarizată” pentru vaccinare, Alina Bărgoanu a respins ideea și a spus că ”îmi este greu să îmi imaginez cum s-ar fi putut organiza campania de vaccinare fără implicarea medicilor și a experților militari, de aici, mesajele explicite și implicite ale demersului de vaccinare”.

Adică fix trânta de 2 milioane de euro furgăsite de gașca cu epoleți sub acoperire.

Dar Premierul Președintelui Ciolannis nu se oprește numai la reconfirmări de escrociîn funcții, ci și în readucerea în prim-plan public a fantomelor trecutului.

Luni, premierul cu epoleți a numit și alți membri ai Consiliului de administrație al Institutului European din România:
— Răzvan Emil Theodorescu (fost ministru al Culturii și șef al TVR în anii 90, în epoca Iliescu)
— Dan Oancea;
— Sergiu Celac (fost translator al lui Nicolae Ceaușescu, ministru de Externe după Revoluție);
— Simona Moagăr-Poladian.

Toți unul și unul! Barvo, bă, Ciucă! Mulțumim sistemului securisto-mafiot că ne arată că există, că fură pe față din buzunarele noastre!ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 58 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE