In vizor

ROSAL, cu COMPLICITATEA lui EMIL BOC, transformă casele și curțile clujenilor în platforme de depozitare a deșeurilor reciclabile. Pe banii și nervii clujenilor

Poate careva din inutila municipalitate a Cluj-Napoca să ne spună de ce în a doua săptămână, consecutiv, „gozerii” de la Rosal nu-și fac datoria și nu ridică „reciclabilul”?

Revin și spun: pe site-ul municipalității și pe cel al „salubrizatorilor” de la Rosal, companie căreia Emil Boc, onor primarul, îi suflă-n dosul contractelor pe care i le prelungește nejustificat (oricum procurorii DNA din Cluj zac în sediul-cadou, n-au ei ce întreba cu privre la prelungiri contractuale și la rata de licitații ratate din acest municipiu capitală de județ al Republicii Autonome Cluj), scrie că sâmbătă, între orele 14 – 22, se ridică deșeurile reciclabile din plastic pe strada Arhitect Ioan Mincu. Și în această săptămână s-a scos degeaba „reciclabilul” în stradă.

Credeam că numai strada pe care locuiesc eu este năpăstuită, dar este plin de Facebookul de plângeri că Rosal nu și-a făcut datoria.

Mulți clujeni sunt deja de părere că ar cam fi cazul să începem să îi punem lui Boc aceste deșeuri în poartă. Dar nu la Primărie, că-l doare-n cot, ci în fața blocului. Poate la el vine Rosalul.

ÎNTREBARE: Nu aveți bani să duceți deșeurile la gropile ecologice, că cea promisă să fie gata și funcțională de către finul Alin Tișe în 2012, va fi gata în 2023, dacă va fi? Și atunci transformați casele și curțile clujenilor în ghena personală de gunoi a ROSAL? Noi să vă educăm să vă faceți datoria? De de plătim colectarea deșeurilor mai scump, că ați aruncat niște pungi peste gard și să nu vă faceți datoria? Dar amicul de pension al lui Emil Boc, pensionarul de lux Marcel Bonțidean, de ce încasează 5000 de euro pe lună?

Sunteți o gașcă de nesimțiți care vă credeți veșnici după 14 ani de dolce far niente înculcușiți în Primăria Cluj-Napoca. Arătați mai nesimțiși ca funcționărimea lui Funar, bă!

ÎNTRE TIMP, VAMPIRIZÂND IMAGINEA MARELUI CANOTOR PATZAICHIN, în cârdășie cu TEMBELIZIUNEA ProTV, pe banii noștri, Emil Boc și-a tras o ȘTIRE la matinalul de dimineață despre un așa zis SOMEȘ NAVIGABIL. Cu imagini idilice, cu apă limpede și niște nesimțiți de clujeni care au acceptat să joace teatrul acela scurt la 50 de metri aval de cel mai mare dezastru ecologic cunoscut. SUNT EXTREM DE CURIOS CE AR ZICE PATZAICHIN DESPRE ACEASTĂ PUBLICITATE MINCINOASĂ, MARCA EMIL BOC, FĂCUTĂ PE IMAGNEA LUI?

Bă, sunteți de-o nesimțire de nedescris! SOMEȘUL ARATĂ AȘA, nu ca în imaginile selectate cu grijă de mercenarii protembeliziunii Pro TV!

PS: Constat, cu tristețe (mint, MĂ AMUZĂ!), cât de condiționați să se complacă în mizerie sunt comentacii PDL ai PNL Cluj. Le arăți adevărul, ei te-njură, agramat, de mamă, nu-i duce capul mai mult.

CITEȘTE: Daca avem gunoaie pe ape, hai sa facem un „event” sa afle si strainii. La Cluj si Floresti nu se curata apele

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *