Sport

România-Spania, în Cupa Davis. FRT a anunţat când va pune în vânzare biletele pentru marele meci de la Cluj

Federaţia Română de Tenis (FRT) a anunţat că biletele pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Spania, din turul 2 al Grupei I din zona Euro-Africană, vor fi puse în vânzare vineri, 20 mai, la ora 12:00.

Ca şi până acum, tichetele pot fi achiziţionate de pe site-ul eventim.ro, dar şi de la casieria de la Iulius Mall Cluj. Preţul unui bilet de o zi va fi de 90 de lei şi, spre deosebire de duelurile din Fed Cup, de data aceasta vor exista trei zile de meciuri. Potrivit FRT, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore pe care le însoțesc și care dețin un bilet valabil, anunta CJSport.ro.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17iulie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la acest meci fiind aşteptat şi Rafael Nadal, cel mai titrat jucător de tenis spaniol. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, iar duminică, 17 iulie, sunt programate celelalte două meciuri de simplu.

De menţionat că la ultimul meci de tenis jucat la Cluj, între România şi Germania, în Fed Cup, toate tichetele au fost epuizate în mai puţin de trei ore de la punerea lor în vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *