Sport

România-Norvegia, show pentru fani la Cluj. Meciul din Sala Polivalentă va pregăti turneul preolimpic de săptămâna viitoare

România va întâlni mâine seară Norvegia, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un meci din Grupa I a preliminariilor Campionatului European din Suedia.

 

Cum “tricolorele” sunt ca şi calificate la întrecerea continentală inclusiv cu o înfrângere miercuri, atenţia oficialilor FRH va fi îndreptată, în primul rând, înspre spectatori, care vor avea parte de o serie de surprize la meciul de mâine.

“Anul trecut am reuşit să umplem această sală din Cluj, iar mâine vom face al doilea pas, şi vom transforma acest meci într-un spectacol de cel mai înalt nivel. Vreau să fie un show mâine. Va fi pentru prima oară când într-un sport de echipă va exista un Fan Zone amenajat, totul fiind făcut mâine pentru ca publicul să se simtă bine. Porţile se vor deschide la ora 16:00 şi vreau să atrag atenţia spectatorilor să nu se îmbulzească la intrare, pentru că vom face un control. Mai apoi, de la ora 19:00, Bobonete şi Văncică îşi vor începe activitatea. Referitor la meci, sper să învingem Norvegia după 15 ani, însă focusul meu personal este pe calificările la Jocurile Olimpice”, a prefaţat preşedintele FRH, Alexandru Dedu, meciul cu Norvegia, reeditarea semifinalei Campionatului Mondial din decembrie, anunta CJSport.ro.

Dacă şeful handbalului românesc vede ca un spectacol partida de mâine, staff-ul tehnic al Naţionalei o consideră, mai degrabă, ca un antrenament cu public în perspectiva turneului preolimpic din Danemarca, programat în perioada 18-20 martie.

“Norvegia e cea mai bună echipă din lume, sunt rapide pe contraatac şi pe faza a doua, dar noi vom da 100% mâine, mai ales că la ultimul joc am fost aproape de ele ca şi joc. Totuşi, va trebui să gândesc strategic, pentru că turneul preolimpic este cel mai important în acest moment”, a spus şi Tomas Ryde.

România şi Norvegia ocupă primele două locuri ale grupei I de calificare la Campionatul European, ambele formaţii câştigând meciurile tur cu Belarus şi Lituania disputate până acum. De menţionat că la Europeanul din Suedia se califică direct primele două echipe din această grupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *