Editorial

România Educată moare de păduchi

Mai ales cei din politică…

Nici nu am trecut bine de mijlocul lunii ianuarie și avem al patrulea caz de copii spălați pe cap cu substanțe folosite pentru păduchii animalelor. O fetiță este în comă, alta a fost resuscitată, dar ambele sunt în stare gravă. Încă o știre care va fi pusă în teancul cu știri despre prostia românilor…

Prostie sau disperare?

Prostie sau lipsă elementară de educație?

Combinații de trei luate câte trei și completate cu statistica nepăsării acestui grup infracțional organizat, impropriu numit politicieni români față de propriul lor popor, o șleahtă de indivizi puși pe propria lor propășire, nu a neamului pe care au jurat să-l reprezinte și să-l ocrotească.

Noi dăm banii să-și plătească ei curvele (indiferent de sex), luxul, liniștea și să-și sporească averile cum neam de neamul lor de nespălați moral nu au visat vreodată să o facă.

Aristocrație de cumetrie, lumpen-aristocrație, cleptocrație, tot un drac.

Cum ajunge o mamă să-și omoare copiii? Cum e posibil să faci păduchi în secolul XXI, secolul în care toți boernașii politici ne vorbesc despre digitalizare, ”aiti”, ”artifișiăl inteligeăns”, din spatele prostiei lor naturale?

Păi suntem țara cu peste 4 milioane de gospodării în care vreo 8 milioane de români își duc existența de la o zi la alta. Țara în care 425.000 de copii se duc zilnic la culcare, otal nemâncați – maxim au luat bătaie. Asta în timp ce tot felul de cuconet fandosit o dă pe ”colours run”-uri, ”purpuriu” pe clădiri și alte fleoșcăieli participative în care se îndoapă cu caviar să râgâie despre diversitate și cum apără ele planeta de cancerul de col și de sân.

Dați, fă, bani, lăsați spectacolul – costă bani, e circ și atât, ați mai bifat cum v-ați plimbat șuncile îndesate în rochii de lux prin fața tembeliziunilor. Vorbiți și despre cancerul foamei zilnice, despre cancerul lipsei de educație, plimbați-vă hoiturile și prin zonele acelea defavorizate, să vedeți cum pute disperarea!

Suntem țara cu cei mai mari hoți aciuați în toate zonele: politic, economic, biserică, armată, miliție (ei se cred poliție), justiție, sănătate, administrații locale, servicii – practic nu mai e nicio scăpare, nicio luminiță nu mai îndrăznește să se arate la capătul tunelului. Tunelul e o simplă gaură, fără corespondență în cealaltă parte.

Și cum să nu fie așa când România Educată a mai pierdul 10 ani cu Klaunul prezidențial și gașca sa de sicofanți? Zece ani în care procentul neparticipării școlare crește odată cu vârsta, atingând 13,25% în cazul copiilor de 14 ani, 17,26% în cazul celor de 15 ani și 19,01% în cazul celor de 16 ani. Toți aceștia se vor duce să-și spele copiii pe cap cu substanțe folosite pentru păduchii animalelor. Și alte astfel de fapte de educație desăvârșită.

Și mi-e mai rușine de funcționarii acestui stat eșuat care propagă teme de educație ca exoterismul și numerologia, poate ați uitat ce propunea un Inspectorat Județean Școlar nu mai deprate de acum doi ani! Oameni educați cu ”Solitair”-ul, puși în funcții publice duă capacitatea de-a nu avea coloană vertebrală. Și așa este pe orice palier al acestei Românii.

Anual, peste 7.000 de copii se nasc din mame minore. Deși neajunse încă la vârsta majoratului, aproape 1.200 dintre aceste mame sunt la a doua sau chiar a treia naștere. Să vorbim și despre câte cazuri sunt consecințe ale unui abuz sexual? Și despre cum magistrații români, în marea lor nemernicie, susțin că victima a provocat, a consimțit să i-o tragă întreg satul, la 12, 13, 14 ani?

Cum vă ziceam, nemernicia este starea ”normală” a angajatului public, lipsa de empatie, normă publică. Tocmai ce am aflat că 20% dintre absolvenții de drept care s-au cerut în magistratură nu au trecut testul psihologic… Păi ce pretenii să ai?

Peste jumătate de milion de copii (536.000) au avut recent cel puțin un părinte plecat la muncă în străinătate – alungați peste hotare în cel mai drastic exod pe timp de pace de ”laptele și mierea” diverselor ”guvernări”. Patru milioane de români alungați peste graniță în ultimii zece ani, aceasta este unica realizare a mandatului de Prim Voiajor al Patriei și Eclatantei Sale soții

46% dintre copii declară că părinții lor recurg la pedeapsa corporală, un procent mult mai mare decât cel al părinților care admit că folosesc astfel de pedepse. Normal, cum să recunoască, în fond e faptă penală? Dar cine să observe? În fond, ”eu te-am făcut, eu te omor”, ”unde dă părintele, crește”, ”cât timp stai la mine în casă, pe banii mei, faci ce zic eu”. Unii au pretenția și de a-și viola copilele, de banii dați. Oricum, dintre sesizările cu privire la fapte penale de abuz sexual cu victime minore, mai puțin de 20% sunt finalizate prin trimiterea în judecată a agresorilor. Cinste lor, cinste lor, magistraților! Chiar că-ți merită tainul de pensie specială și privilegiul de a se pensiona la vârste la care alții mai au zeci de ani de muncă până să se gândească la o pensie.

Realizați de ce peste jumătate dintre copiii români (55,1%) își doresc să plece din țară și să se stabilească peste granițe?

Gradul de ”păturism” (ciocoism) al Românilor este la cel mai înalt nivel din Uniunea Europeană. Conform OCDE, România este statul  în care diferența de performanță generată de statutul socio-economic al elevilor atinge cel mai înalt nivel, dintre toate statele europene care sunt în această situație.

Decuplarea dintre cleptocrații care se joacă de-a statul acum și propriii săi cetățeni se vede cel mai bine în aceste cazuri ale mamelor lăsate pe cont propriu, în comunități cel mai adesea închise din punct de vedere instituțional, captive unor televiziuni care lucrează cu conspiraționismul la scară largă și comunităților din social media generatoare de panică și emoții atavice. Intrați măcar o dată pe grupurile sociale de ”mămici” și vă veți îngrozi de ce discuții sunt pe acolo. Te și miri că vor supraviețui mulți copii.

Dar acesta este rezultatal a peste trei decenii în care ”populimea” a contat pentru cleptocrație doar ca participant la actul electoral, din patru în patru ani.