Rautacisme

Rolul educativ al Ziar de Cluj: Alin Tișe a învățat că poate să-și facă campanie electorală și pe banii lui!

Diferența dintre ziua de ieri și cea de azi este că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a învățat că își poate face publicitate electorală pe Facebook și pe banii săi, nu numai pe ai clujenilor.

Asumându-și rolul celor ”7 ani de acasă” lipsă din educația președintelui CJ Cluj, Ziar de Cluj i-a atras ieri atenția acestuia că nu e frumos să-și facă publicutate electorală sponsorizând, chipurile, filmulețe cu ”realizările” și reușitele CJ Cluj din timpul mandatului său, pe banii clujenilor. 

”Sub pretextul prezentării marilor reușite ale Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe își face campanie printr-o postare sponzorizată pe Facebook de către Consiliul Județean. Practic Tișe folosește banii județului pentru a se promova, dar folosește pagina Consiliului Județean ca și paravan.”

CITEȘTE: Tișe își face campanie electorală pe banii Consiliului Județean

Orișicât, clujenii vor altceva de la CJ Cluj de banii lor, nu publicitate deșănțată și majoritar mincinoasă.

În plus, ne-am gândit și la viitorul său: poate Alin Tișe, în calitatea sa de absolvent al unei facultăți de Drept își va aduce aminte că Direcția Națională Anticorupție a inculpat-o și aproape a băgat-o la închisoare pe Elena Udrea, în Dosarul ”Gala Bute”, pe motiv că a folosit bani publici în promovarea sa personală (pentru câștig de imagine).

Deși mai frumos, măcar din punctul de vedere al banilor pe care-i încasează și-ar putea aduce aminte chiar procurorii clujeni de ceea ce au învățat în școală și să vadă similitudinile cu Dosarul ”Gala Bute”: bani publici folosiți în vederea câștigului personal de imagine.

Până atunci ne bucurăm măcar de faptul că elevul Tișe de la ”Județ” a învățat ceva din lecția care i s-a prezentat ieri.

Felicitări!

PS: Totuși, vorba unui prieten de-al nostru: ce proști sunt! Nu se gândesc că fix căcaturile acestea se văd cel mai bine? Măcar dacă foloseau banii pentru publicitate administrativă, Genul: anunțăm cetățenii din comunele cutare și cutare că drumul A – B va fi închis pe porțiunea Aprim – Bprim în perioada cutare pentru lucrări. Sau dosarele pentru proiectul cutare se pot depune în perioada cutare. Asta am fi înțeles-o. Hoți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *