PubliNews

Revelion 2016 în Maramureș prin Alis Holidays!

Vara a trecut. Concediile au trecut, iar românii încep să întrețină primele discuții referitoare la planurile pentru finalul de an. Gândul la urmatorul concediu și la sărbătorile de iarnă devine tot mai frecvent începând cu luna octombrie. Din acest considerent, Alis Holidays vine în întâmpinarea românilor cu oferta promoțională de early booking pentru REVELION 2016 în zona Maramureș.

Hotel Roman3*

Maramureșul reprezintă o bogăție naturală, culturală și în același timp modernă a turismului românesc. Spre exemplu, Maramureșul te transpune într-o altă lume. După ce se trec munții, ca în prin vis, apar elemente cotidiene, care par a fi demult dispărute. Când ne uităm la fotografiile de Maramures, cu femeile în vârstă care trudesc în fața porților de lemn monumentale, cu bătrânii care păzesc turmele rămânem plăcut surprinși de mixul dintre basmul acesta rural și modernitatea pensiunilor și a hotelurilor din zonă.

„Marea majoritate a turiștilor noștri care vizitează Maramureșul rămân plăcut impresionați de frumusețea locală și doresc să se reîntoarcă în locațiile alese atât vara cât și iarna. Pentru aceștia, cât și pentru românii care doresc să sărbătorească Revelionul aproape de casă, însă într-o atmosferă relaxantă cu piscină, masă festivă tradițională românească, ne-am gândit la pachete turistice de tip early booking”, a declarat directorul general al companiei Alis Holidays, Florin Crișan.

Compania Alis Holidays propune un pachet de Revelion în stil românesc în localitatea Borșa, regiunea Maramureș. Pe parcursul celor 5 nopți din 29 decembrie – 3 ianuarie, turiștii vor fi cazați la hotel Roman de 3* în regim demipensiune. Aceștia vor beneficia de seara de revelion 2016 cu colinde și muzica live, petrecere festivă de Sf. Vasile în 1 ianuarie 2016, acces la piscina interioară nelimitat și multe alte suprize pe care agenția le oferă turiștilor săi la tariful de 2.250 lei /persoană.

Pentru mai multe detalii: http://alisholidays.ro/turism-intern/revelion-maramures-hotel-roman-3/

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *