Rautacisme

Rețeaua de târfi sexuali din AFA Cluj sângerează a trădare: unul din gigoloii din rețea are filmări cu multe dintre cotoarbele dornice de arcuș

Scris de 25,151

Weekend-ul nu a fost unul foarte odihnitor pentru multe din balabustele ce compun nucleul concupiscent din Asociația Femeilor de Afaceri Cluj. În AFA Cluj există câteva categorii de membre: niște bunăciuni senzaționale care vin acolo pentru statut; câteva gagici serioase care chiar fac business și au venit acolo la rugămintea unor prietene; și gașca de lingaie, obosite și nefe, care roiesc în jurul maștărei media, Mihaela Rus. 

Singurele care nu s-au stresat în weekend, și sunt membre ale corului de admiratoare ale Mihaelei Rus, sunt: Adina Scaringi, Renata Brumaru și Carmen Cebuc, care sunt mai urâte ca schimbul trei și nici un posibil gigolo nu se apropie de ele. 

În rest, toate fetele bătrâne care pe sub chiloții dinamo mai mustesc a juisență, s-au cam stresat: fiindcă dezvăluirile lui Alexa au lovit fatal, așa cum lovește arcușul lui Vlad Baciu lindicul victimelor sale în pat. 

Din fericire pentru noi, am mizat corect.

Tot Clujul a râs la citirea articolelor noastre, fiindcă toată lumea știa de „situație”. Am mizat corect și pe capacitatea mereu estimabilă a trădătorilor din Cluj, care abia așteaptă să dea în gât la Ziar de Cluj detalii atunci când avem dezvăluiri serioase. 

Ei bine, lucrurile sunt nașpa de tot. Așa cum v-am spus, violonistul Vlad Baciu nu este singurul care dă cu sacâz la vulvele fetelor bătrâne din AFA. 

Avem de-a face cu o întreagă rețea de gigoloi, care pentru un bănuț, pentru un parfumel, pentru o excursiucă fac sacrificiul suprem și se afundă cu curaj în tenebrele vulvelor lărgite ca valvele de Dacia 1310.

Problema este că unul dintre acești pezevenghi a dezvoltat o pasiune perversă în a filma pe ascuns întânirile amoroase și s-ar fi lăudat la o beție unui amic, care nu făcea parte din cerc. 

Dacă acele filmări există, atunci bârfele răutăcioase ale lui Liviu Alexa devin probleme mici față de tsunami-ul care s-ar putea declanșa dacă ele ar fi făcute publice vreodată. 

Între timp, am mai identificat doi membri ai Federației de Jocuri Sexuale cu Babete. Unul dintre ei, surpriză, este chiar Tudor Baciu, fratele violonistului, pare-se la fel de dotat și de amator de carne maturată ca și marele violonist. 

Marea diferență este că Tudor Baciu este pictor și își folosește cu măiestrie deosebită pensula din dotare pe care mai întâi o înmoaie în gurile salivânde ale subiectelor, după care pictează cu mișcări de du-te-vino pe muntele nedefrișat al lui Venus și în final sloboază lapții pe sfârcurile ruginite de vreme ale păsăretului amator de aventuri.

Tudor Baciu a pictat ușile și balamalele doamnei Simonei Schneider, de la firma Numai Uși. O tânără iepșoară de vârsta cretacicului, dar foarte amatoare de pictură. 

Generoasă, doamna Simona i-a făcut cunoștință Mihaelei Miron cu Vlad Baciu.

Ce frumos!

Două surori ale artei, care prețuiesc arcușul și pensula. 

Un alt pungaș simpatic din gașcă este un programator pe nume Alex Lazăr.

Și el cu un talent deosebit în a resofta vaginurile unor membre AFA, care au windowsul așa de vechi încât nici cu tastatura nu-l mai poți reporni. 

Aici intervine decisiv Alex Lazăr, care le injectează un cod sursă și apoi le implementează un fișier executabil de zbiară alea ca la Vadul Surpat. 

Interesant este totuși faptul că Alex Lazăr are și funcțiunea de codoș, locul predilect de vânătoare fiind petrecerile lui Florin Bugnar, X Party and Networking, locul ăla unde se strâng toți antreprenorii care nu au depășit un anumit nivel în afaceri dar pretind că-s mari milionari, beau o șampanie și se duc acasă fără nici un business încheiat. 

Acuma nu e vina simpaticului Florin Bugnar că le ia la fraieri banii. 

Dar Bugnar știe ce se întâmplă pe teritoriul său, că prost nu e.

La party-urile sale, Alex Lazăr pornește la „vănătoare”, face rost de „prospecte” și apoi le abordează împreună cu familia de artiști Vlad și Tudor Baciu.

Nu ne aducem aminte acum numele brunetei ăleia de la CEC Bank pe care Alex Lazăr o agățase, dar poate ne vom aduce aminte. 

Suntem foarte curioși ce vor zice unii soți încornorați atunci când vom începe dezvăluirile mai apăsat, mai pe „neve”.

S-ar putea ca mulți dintre membrii găștii de gigoloi să se transforme în niște farinelli locali și să facă artă o viață întreagă fără pensule și arcușuri bucurându-se de magia castrării, așa cum a făcut-o în sec al XVIII-alea unul dintre cei mai mari cântăreți de operă ai lumii. 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Politica
  Șeful SRI, Eduard Hellvig, despre legile securității: “Societatea românească și decidenții politici să se hotărască ce rol vor să atribuie serviciilor de informații. Nu putem fi în același timp un fel de pompieri chemați să stingă incendiile provocate de alții și apoi acuzați că le-am stins”
 • Acum 13 hours Eveniment
  AȚI VĂZUT-O, SUNAŢI LA 112! MINORĂ de 14 ani, dispărută dintr-un centru de minori din Cluj
 • Acum 13 hours Politica
  De unde OSĂ scoată Boc banii? Camera Deputaților: Primăriile trebuie să aloce cel puţin 30% din buget pentru activităţi sportive pentru copii şi juniori
 • Acum 13 hours General
  După cele 600 de BMW-uri, Poliția ar putea cumpăra și 75 motociclete de viteză de la firma prietenului președintelui Iohannis
 • Acum 13 hours Politica
  MAI SUNT CEVA LIPITORI DE AFIŞE ŞI AMANTE DE ANGAJAT ÎN PITA PUBLICĂ: Deputații votează o nouă excepție. Se pot organiza concursuri pentru posturile vacante din Parlament, deși angajările la stat sunt înghețate
 • Acum 15 hours Din oras
  Emil Boc susţine că OSĂ intre în programul “o masă caldă” şi alte şcoli
 • Acum 17 hours In vizor
  În ședinta de Consiliu Local din 7 octombrie 2022, lidera femeilor PNL din Cluj își primește blocul de 5 etaje cu vedere și acces la parc. Îi face Boc și ”priveliște” de 5 stele, pe banii clujenilor, la blocul care răsare ca o sulă între case
 • Acum 18 hours General
  După păruiala cu Șoșoacă din Capitală, George Simion vine să se cațere pe Tricolor și la Cluj
 • Acum 18 hours Politica
  Numai marinar n-am mai avut la Educație: Ligia Deca își anunță obiectivul: ”O reformă în educație, incluzivă şi fără agendă prestabilită, bazată pe studii şi pe acord social”
 • Acum 19 hours Din oras
  Da, și? Aproape 70% dintre IT-iştii din România lucrează în București, Cluj și Timișoara, dar Cluj-Napoca tot la poveștile despre cum OSĂ facă Boc digitalizare rămâne
 • Acum 19 hours Eveniment
  Senatul a decis: Șoferii de mopede și motociclete nu mai sunt obligați să aibă trusa de prim-ajutor la ei, ca răspuns la o metodă prin care aceștia erau amendați de către polițiștii din Cluj
 • Acum 19 hours Din oras
  BEAT LA VOLAN AR TREBUI SĂ ÎNSEMNE TENTATIVĂ DE OMOR CU PREMEDITARE: Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989. Mai mulți șoferi, prinși la volan beți sau drogați în Cluj
 • Acum 20 hours Politica
  TEME-TE CÂND POLITICIENII ANUNȚĂ CĂ NU SE MAI FAC ANGAJĂRI LA STAT: ANAF vrea să scoată la concurs mii de posturi vacante. Nu mai are cine fugări în teritoriu babele care vând lobodă neaccizată?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE