Din oras

Restricții de circulație duminică pe străzile din jurul Cluj Arena, cu ocazia meciului de fotbal România – Muntenegru. Accesul în Parcul Central nu va mai fi blocat, ca în cazul Untold

Scris de 204

Duminică, 4 septembrie 2016, cu ocazia meciului de fotbal România – Muntenegru, care va avea loc pe Stadionul Cluj Arena, vor fi impuse restricții de circulație pe străzile din jurul stadionului, între orele 17.00 – 23.55.

Astfel, va fi închisă circulația rutieră pe Splaiul Independenței, pe porțiunea cuprinsă între podul Garibaldi și podul Napoca (cu excepția tramvaielor C.T.P. în intervalul  orar 17.00-19.45), pe aleea Stadion și pe strada George Coșbuc, de la Splaiul Independenței până la intersecția cu str. Cardinal Iuliu Hossu.

Duminică, 4 septembrie 2016, între orele 17:45 – 23:00, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA va devia mijloacele de transport care circulă pe liniile de autobuze 30 și M 26 pe următoarele trasee:

– Linia 30:  B-dul 1 Decembrie 1918 – Fântânele – Piața 14 Iulie – O. Goga – Splaiul Independenței – G.Barițiu  – Piața M. Viteazu– Cuza Vodă – Bd. 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu.

La revenire din B-dul 21 Decembrie 1989 pe str. Regele Ferdinand – G.Barițiu – Splaiul Independenței – O. Goga – Piața 14 Iulie – Fântânele– B-dul 1 Decembrie 1918.

– Linia M 26:  Splaiul Independenței – Piața14 Iulie – O. Goga – Splaiul Independenței – Str. E. Isac – Moților – Florești Cetate.

De asemenea, între orele 19:45 – 23:00, tramvaiele de pe linia 101 vor fi înlocuite cu autobuze care vor circula deviat în ambele sensuri pe următorul traseu: Bucium – Primăverii – Splaiul Independenței – Piața 14 Iulie – O. Goga – Splaiul Independenței – G. Barițiu – Horea – Piața Gării.

Primăria anunța aceleași restricții ale circulației rutiere și cu ocazia Festivalului Untold, numai că, spre deosebire de restricțiile de acum, pentru Untold a fost blocat accesul clujenilor și într-o mare parte a Parcului Central. Din fericire, pentru meciul de fotbal România-Muntenegru nu s-a mai recurs la restricționarea accesului în parc, cu toate că și la acest eveniment vor participa în jur de 30 000 de oameni. Blocarea accesului clujenilor în parc rămâne doar apanajul Untold.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 19 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 23 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE