Din oras

Restaurantul Marhaba – “LUX” de jeg, scaune coapte, mancare alandala si cocalareala. Un TikTok-er celebru ii DEMOLEAZA

Tiktok-erul bitin.reviews face o ancheta gastronomica la mult auto laudatul restaurant libanez Marhaba din Cluj. Autolaudat, fiindca baietii ce patroneaza Hotelul Alex&George, familia Hanga (ioan e tatal, Alex si George sunt copiii) nu au renuntat la cocalarismele cu care si-au inceput business-ul acum 10 ani si tot de tampenii se tin.De exemplu, isi cumpara singuri premii de pe site-uri obscure unde poti da 300 de lire sterline si primesti un rahat de „diploma” ca esti cel mai luxos libanez de pe planeta.

Un vlogger le-a dat insa „luxul” in vileag agaricilor de la marhaba demonstrand ca e o cocina impachetata in staniol stralucitor, dar o cocina.

Ca si nenea de la Ramada, milionarul Tarmure, care umbla cu mertan GT, dar l-a prins OPC cu vesela ruginita si piscina „impuscata”, si familia Hanga este nesimtita in intregimea ei: anul trecut a produs aproape un milion de euro profit, dar restaurantul Marhaba are scaune care se „dejghioaca” si normele de curatenie sunt la capitolul „si altele” asa cum veti vedea in videoclipuld e mai jos.

Trist, baieti, nici voi nu va potoliti cu lipsa de respect pana nu vin peste voi comisarii ANPC!

PS: Daca vreti sa vedeti cum se mananca cu adevarat in cel mai bun restaurant din Romania cu specific libanez, cand ajungeti la Bucuresti, mergeti la ZAITONE. Cu placere.

video
play-sharp-fill