PubliNews

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Cluj te așteptă cu delicii și în interior! Află programul special de Paște

Scris de 69

Da, zona de foodcourt și cafenelele din Iulius Mall Cluj s-au redeschis! Acum te poți bucura de preparatele tale favorite cu specific internațional și în interior, în siguranță! Capacitatea este redusă la 30%, iar totul este igienizat și pregătit pentru ca tu să ai o experiență culinară specială, cu preparate alese. Iar dacă ai început pregătirile pentru Paște, află că programul magazinelor s-a modificat. În timpul săptămânii acestea sunt deschise între orele 09.00 – 21.00, pe 1 mai în intervalul orar 09.00 – 18.00, iar a doua zi de Paște între 12.00 și 21.00.

Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, carnea sfârâie ademenitor, iar tu te poți bucura din nou de mese delicioase și în interiorul restaurantelor! Te așteptăm în zona de foodcourt din Iulius Mall Cluj, cu o atmosferă festivă, dar cu aceleași preparate gustoase. Știm cât de important este în această perioadă ca tu să fii în siguranță, așadar capacitatea din zona de foodcourt este redusă la 30%, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. Totodată, sistemele de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, pentru ca tu să îți savurezi preparatele favorite în siguranță.

Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri și de atmosfera primitoare a restaurantelor și a cafenelelor de la Iulius Mall Cluj, care te întâmpină de asemenea și în interior cu specialități inedite. Programul de funcționare din această perioadă poate fi consultat pe paginile de Facebook ale fiecărei locații.

În schimb, dacă ți-ai pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, poți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Cluj în intervalul orar 09.00 – 21.00 până vineri, 30 aprilie 2021, și între 09.00 – 18.00, sâmbătă. Excepție face hypermarketul Auchan, care este deschis între orele 07.00 – 21.00 până vineri și între 07.00 – 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, decorul tematic și ținuta pentru masa festivă.

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Mall Cluj, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise, dar te poți bucura de plimbări în Iulius Parc, unde primăvara și-a făcut simțită prezența. Luni, 3 mai 2021, toate magazinele vor fi deschise între orele 12.00 – 21.00, iar hypermarketul Auchan între 10.00 – 21.00. De marți, 4 mai 2021, programul de funcționare va fi între orele 09.00 – 21.00, zilnic. Programul complet poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/ sau pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj Napoca!

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „This Easter, follow your nature”. Astfel, până pe 30 aprilie 2021, dacă vii cu două bonuri fiscale de minimum 100 de lei fiecare sau două bonuri de minimum 200 de lei fiecare ori două bonuri în valoare de 250 de lei fiecare, din două magazine diferite, vei primi vouchere de 50 de lei, 100 de lei și 250 de lei, dar poți să câștigi experiențe inedite la Wonderland Cluj Resort.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 3 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 5 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 16 hours Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 21 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 22 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 23 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 23 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 23 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 1 day Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 1 day In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 1 day In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 1 day Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE