Rautacisme

”RESPEKTE” DE LA GALERIE, BĂ-BĂIEȚI! Dacă jandarmii clujeni se sincronizează la intervenții ca la defilarea de 1 Decembrie, înseamnă că îi plătim degeaba

Scris de 1,107

Cine a văzut filme cu Buster Keaton și cu Charlie Chaplin n-a pierdut nimic dacă n-a văzut defilarea jandarmilor clujeni, o comicărie făcută în lrhamite, să fie, de Ziua Națională, 1 Decembrie.

Defilarea dezlânată e de ”cascadorii râsului”. Dar, având în vedere ce salarii au acești băieți, să-și plimbe pulanele prin piețe ca să ”bage Cultura în dubă”, e de cascadorii plânsului. Și mai iau și pensii speciale după ce se pensionează de tineri c-au făcut bășicuță la bombeul bocancului de la gingie de hipster alungat de la proteste.

Să vă uitați la mâinile înmănușate – zici că-și fac semnul crucii, nu că defilează. E o defilare-n dorul lelii – au mai bifat un eveniment la care au intervenit. Mai au a se preface triști în 21 Decembrie la Cimitirul Eroilor și pot începe parangheliile de Crăciun și Anul Nou.

”Respekte” de la galerie, bă-băieți!

Atta de penibili au fost că, ulterior, au considerat necesar să își ceară scuze. De banii pe care-i primesc, preferam demisi. Și o anchetă internă despre cum se face instrucția de front, altfel decât cu poze de ochelariști de care-și tocesc ei pulanul.

”Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

În plan intern se vor face verificări asupra  modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Cluj.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 2 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 2 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 3 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 3 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 4 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 4 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 5 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 18 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 19 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 23 hours Politica
  Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Marinei Române: Îi felicit pentru profesionalism și dăruire pe toți marinarii care și-au legat destinele de mările și oceanele lumii
 • Acum 1 day Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 2 days Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE