Rautacisme

Remax-ul cu radacini la Cluj isi trage comisioane nemeritate si fara efort pe spatele naivilor

Peste interviuri cu Lorand Soares-Balmes-Talmes, „guru”-ul Remax pe Romania, clujeanul Razvan Cuc, mare amator de penticostalisme media, a luat multe tepe la viata lui, asa ca vrea sa si dea.

Tot mai multi clujeni ni se plang despre o faza foarte naspa care li se intampla cand au de a face cu „pastorii” Remax, aia, francizatii, disperati sa ajunga si ei ca Razvan: adica bogati din cateva tunuri si sa dea lectii despre viata pe iutub.

Zice unul dintre intepati intr-un email:

„As vrea doar sa le transmit un semnal clujenilor care pot cadea in aceeasi capcana, de a lucra cu marea agentie Remax. Pe scurt, iti propun sa iti vanda ei apartamentul si vin cu un contract de colaborare.

Care, daca nu esti atent, ascunde o clauza de exclusivitate. Apoi oamenii dispar, nu mai da nici dracul de ei, iar cand vinzi, cu 0 efort din partea lor, te trezesti cu o factura 4% din valoarea tranzactiei si cu un termen de plata de 5 zile, dupa care vin penalitatile. Dar ei nu au mai facut nimic pentru asta, nici nu demonstreaza ca au facut.

Cam asta este relatia agentie – client, in spatele reclamei de “Win – Win”. Nu stiu in ce masura poate fi facuta aceasta campanie de constientizare, insa urmarindu-va, am considerat ca sunteti singura publicatie care ar putea scoate la iveala aceste mizerii si forme de impostura. Multumesc”, ne-a spus un clujean suparat.

Vai, vai, Razvane, pai, asta nu e win-win, e win-mumu!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *