Sport

Recunoştinţă nemţească la Cluj. Christoph Daum: “Toată lumea de la Cluj Arena a lucrat din greu pentru gazon. Vreau să le mulţumesc”

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns la Cluj pentru meciul de duminică, împotriva Muntenegrului, primul din preliminariile Campionatului Mondial.

Jocul se va disputa pe Cluj Arena, acolo unde s-a lucrat din greu în ultimele săptămâni pentru ca terenul de joc să se prezinte în cele mai bune condiţii. Întrebat, la Cluj, dacă este îngrijorat de cum ar putea arăta gazonul mâine seară, selecţionerul României a spus că starea acestuia contează mai puţin şi a ţinut să le mulţumească oficialilor Cluj Arena pentru munca depusă până acum.

“Mai important decât cum va arăta terenul este cum vom arăta noi, atitudinea noastră. Câteodată terenul nu e cel mai bun, iarna sau atunci când plouă mult, dar cel mai important lucru este atitudinea noastră. Toată lumea de la Cluj Arena a depus o muncă grea pentru ca ambele echipe să aibă parte de un teren bun mâine şi vreau să le mulţumesc pentru asta. Toţi jucătorii sunt sigur că vor da totul pentru această echipă, pentru această ţară. Nu contează pe ce teren jucăm, trebuie să câştigăm”, a spus selecţionerul “tricolorilor”, potrivit CJSport.ro.

De menţionat că Săpunaru şi colegii săi vor merge duminică dimineaţă la stadion pentru o scurtă şedinţă de pregătire, în acest fel urmând să testeze pentru prima dată gazonul arenei clujene. “Tricolorii” efectuează chiar acum antrenamentul oficial pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” (foto alăturat), acolo unde s-au pregătit şi înaintea meciului cu Spania

Meciul cu Muntenegru va începe de la ora 21:45, în tribunele Cluj Arena fiind aşteptaţi aproximativ 27.000 de spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *