Din oras

RDS&RCS, actionara la firma clujeana care face proiectul Duct City

Scris de 845

Compania romaneasca RCS&RDS a devenit actionar al Cluj Fiber Optic In­te­gra­tor SRL (CFO Integrator), com­pa­nia care realizeaza reteaua subterana de fibra optica din Cluj-Napoca – proiect denumit DuctCity, informeaza Ziarul Financiar.

RCS&RDS a intrat in companie printr-o majorare a capitalului social de la 1.000 de euro la 1.200 de euro. Dupa majorarea capitalului social, care a avut loc in data de 6 martie 2014, structura actionariatului CFO Integrator este urmatoarea, conform Monitorului Oficial: Va­len­tin Nica – 16,67%, Mobitelco SRL – 8,33%, Stefan Petre – 12,5%, Iulian Nicolae Badiu – 16,67%, Shima Invest­ments Limited – 20,83%,  TQM Consul­ting SRL – 5%, Lunic Franching And Consulting Li­mi­ted – 5%, RCS&RDS – 14,17% si Inte­grasoft (companie detinu­ta integral de RCS&RDS) – 0,83%, mai arata sursa citata.

CFO Integrator se obliga, conform contractului incheiat cu Primaria in 2008, sa realizeze o retea subterana de 300 de kilometri si sa o administreze timp de 20 de ani. In schimb, trebuie sa plateasca 1% din veniturile brute realizate din exploatarea retelei, dar nu mai putin de 100.000 de euro pe an.

Foto: citynews.roULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE