Din oras

Război între vecini pentru Easybox-ul care deservește strada Edgar Quinet. Accesul a fost blocat de vecinii care doresc mutarea acestuia

Amplasarea unui easybox pe strada Radu Gyr menit să deservească clujenii care locuiesc pe Edgar Quinet și străduțele adiacente a stârnit un adevărat război între vecini. Cei care locuiesc pe strada privată Radu Gyr sunt extrem de nemulțumiți de toată agitația cauzată de amplasarea acestui easybox pe strada lor și cer eliminarea acesteia. Ceilalți, care se bucură că au un easybox aproape de locuințe, susțin că vecinii le-au blocat accesul cu mașinile pentru a nu-l mai putea folosi.

„Semnalez problema cu un dispozitiv Easybox, amplasat ILEGAL pe strada Radu Gyr nr. 1. Acest dispozitiv ne tulbură liniștea, ne tulbură folosirea proprieatății .Acest vecin, atât ziua prin cei câteva sute de oameni care folosc acest easybox, ne distrug drumul privat pe care l-am construit pe banii noștri, cât și noaptea, prin alimentările cu produse care provoacă zgomote puternice și stridente. Pe de altă parte, clienții acestui dispozitiv tulbură traficul, distrug strada prin întoarceri până în curtea noastră, întărâta câinii care la rândul lor latră și deranjează vecinii de la blocurile de pe strada Edgar Quinet. Cumulat, pe lângă aspectul că ne tulbură liniștea, ne tulbură dreptul de folosire a proprietății și a unui trai decent. Acest dispozitiv a fost construit ILEGAL, nimeni nu ne-a cerut acordul, în plus acest vecin nici nu a cotizat în vreun fel la construcția drumului. Solicit verificarea temeinică a construirii și a legalității amplasării acestui dispozitiv și desființarea de urgență a acestei construcții ilegale. Pe lângă toate acestea, persoanele care vin să își ridice coletele, vin cu câini care își fac nevoile lângă cutia de easybox și își lasă ambalajele de la pachete, noi fiind cei care trebuie să facem curat în urma lor. Alimentarea cutiilor cu pachete se face de mai multe ori pe zi , dar când seara după ora 22 se trântesc de zeci de ori ușile cutiilor și răbdarea noastră a luat sfârșit . În speranța eliminării cutiei de easybox cât mai repede cu putință, așteptăm cu interes rezolvarea acestei probleme”, susțin cei care sunt extrem de deranjați de acest easybox.

Se pare însă că până la luarea unor măsuri, unii cetățeni au decis să își facă dreptate singuri și au blocat cu mașinile accesul la cutia de easybox.

„Proprietarul a două mașini blochează intenționat de câteva zile accesul cetățenilor și a curierilor de pe strada Edgar Quinet la Easybox”, susțin vecinii.