Justitie

Raul Radmacher, noul șef al DIICOT Cluj pentru următorii trei ani

La aproape un an de când s-a încheiat cel de-al doilea mandat executiv al procurorului Florin Mornăilă, magistratul Raul Radmacher a reușit să obțină șefia DIICOT Cluj pentru următorii trei ani. În prima etapă, Radmacher a fost delegat pe funcție, pe o perioadă determinată, însă Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat săptămâna aceasta că procurorul a obținut șefia DIICOT Cluj până în 2024. 

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Cluj din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului RADMACHER RAUL, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 08.09.2021. (unanimitate)”, arată CSM. 

Mandatul lui Radmacher, la o zi de la ediția UNTOLD

Numirea lui Radmacher în fruntea DIICOT Cluj pentru următorii trei ani s-a făcut cu o zi înainte de ediția UNTOLD din anul acesta. Avantajul magistratului este că a asigurat și intermatul pentru această funcție, paticipând la toate discuțiile despre traficanții și consumatorii care voi fi prezenți la UNTOLD. 

Potrivit informațiilor oficiale, UNTOLD și-a asigurat ordinea prin 700 de persoane contractate în acest sens. Acestora li se alătură peste 300 de polițiști, în fiecare zi de festival, și alte câteva sute de jandarmi, pregătiți să intervină în orice situație vor fi solicitați. 

 

Radmacher a condus în trecut biroul DIICOT de la Bistrița-Năsăud, iar în ultimii ani s-a transferat și a lucrat la Cluj-Napoca. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *