Rautacisme

Rares Pop si Oleleu faceau revista presei pentru patronii Fany

In timp ce la telefon se plangeau ziaristilor ca mainile le sunt legate de lege si ca optiunile sunt limitate in ceea ce priveste ilegalitatile firmei Fany, seful ISCTR si vicele Consiliului Judetean ii sunau pe patroni sa ii informeze despre articolele aparute in Ziar de Cluj.

Rares Pop, contactat de Ziar de Cluj in momentul dezvaluirii unor metode de trucare la licitatie de catre Fany, spunea ca va face controale, dar ca va fi dificil de demonstrat inselaciunea.

“Pana acum, partea de control tehnic o facea RAR, acum o face ISCTR, dar nu are cadru legal pentru a demonstra un lucru de acest fel”, a explicat Rares Pop, dupa care, asa cum arata interceptarile publicate de Gazeta de Cluj, i-a sunat pe sefii Fany ca sa ii puna in garda. Mai mult decat atat, i-a sugerat lui Stefan Cadar, prin intermediul lui Cristian Mahalean, director la Fany, sa se intalneasca cu Liviu Alexa, patronul Ziar de Cluj, pentru a calma spiritele.

“MAHALEAN CRISTIAN: Nu stiu Fane, sa-mi bag p …… de stiu. Asta mi-o zis: ba zice, in trafic, eu opresc o masina sau RAR-ul, n-avem ce sa va facem. Si suspensia pe arcuri ii omologata si aia pa perne ii omologata, zice n-avem ce sa va facem legal, ambele is omologate suspensiile. Zice ca si cum tu la masina mica ai suspensie normala si iti pui suspensie sport. Eu te opresc, pe ce sa te amendez ? Iti iau talonul. Pentru ce sa-ti iau talonul ? Ase mi-o zis, zice zi-i la Fane sa steie linistit, zice ce trebe Fane sa faca singurul lucru, sa vina acasa sa se intalneasca cu m …. istul asta de Alexa. Asta-i singurul lucru ce trebe sa-l faca Fane.

CADAR ERONIM STEFAN: Cine-o zis?

MAHALEAN CRISTIAN: Ase mi-o zis el, Rares (Rares Pop – seful ISCTR – n.red). No, amu nu stiu ce sa zic Fane, o zis ca singurul lucru ce tre’ sa-I faci sa te intalnesti cu Alexa, ca o zis ca nu este nicio sesizare, nu este nimica.”

Tot din stenograme reiese ca si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Oleleu era insarcinat sa faca revista presei pentru sefii Fany. Fiind bugetar a avut tot timpul din lume sa citeasca presa si sa dea telefoane. Cu siguranta nu era intr-o zi de vineri, cand programul e ultra scurt.

“MAHALEAN CRISTIAN: Auzi! Amu zice Oleleu c-o mai aparut un ar. .. , articol, Centotrans si Transmix isi insala si ei la licitatii. E, uite c-o aparut.
CADAR ERONIM STEFAN: Tat de el.
MAHALEAN CRISTIAN: … neinteligibil. .. tat de ala, de Alexa:”Centotrans si Transmix insala si ele la licitatii”.
CADAR ERONIM STEFAN: … rade. Auzi! Amu astia vor sa deie in Cento, magarii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *