In vizor

Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021 al Inspectoratului General de Aviație: 41 de milioane de euro pentru reparațiile elicopterelor ce execută misiuni SMURD

Scris de 394

Misterul Deltamed Aviation

Din postura mea de jurnalist de investigații hărțuit în Justiție de Raed Arafat încă de acum un deceniu, fără succes, căci am câștigat în fața domniei sale, pot spune că știu foarte bine jocul perfid de actor de tip drama queen pe care acesta îl joacă pe scena publică din România, știu toate detaliile rolului său de fals Mesia al medicinei de urgență românești, de Mafalda al crizei pandemice.

Tot ca jurnalist de investigaţie, nu am dus niciodată discuţia înspre orientarea sexuală a lui Raed Arafat, subiect pe care îl consider penibil, ori de către cine ar fi abordat.

Însă mi-am pus multe întrebări despre competenţa reală a lui Raed Arafat în ceea ce priveşte reforma medicinii de urgenţă câtă vreme „în timpul serviciului său” (care, totuşi, se întinde pe 15 ani numai de când este implicat activ în structura Ministerului Sănătăţii, fie a MAI), au avut loc „groznicii”, precum accidentul din Apuseni, accidentul de la Siutghiol, Colectiv şamd. Despre toate am scris si s-a scris. Degeaba.

Raed Arafat a scăpat de fiecare dată cu chelia curată. Vezi Colectiv. Vezi Matei Balş.

Adulat de mulțime în 2012. Înjurat astăzi, când oamenii și-au dat seama ce balon de săpun e Arafat. „Coafură” sa încă rezistă.

Nu ştiu cine din „statul paralel” sau din alte structuri, care sper că se mai gândesc la ţara asta, a acceptat ca sistemul naţional de servicii judeţene de Ambulanţă să fie dublat de o altă entitate, de un ONG pe nume SMURD, care să se altoiască pe sistemul de urgenţe românesc şi apoi să-l căpuşeze.

Dar astăzi toate „secţiile” judeţene de SMURD sunt mult mai bine finanţate şi mai dotate decât serviciile judeţene de Ambulanţă. ALE STATULUI ROMÂN.

VREI SĂ VEZI DE CE ”URGENȚA” E BANUL PUBLIC? Citește continuarea pe strictsecret.ro.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 8 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE