In vizor

Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021 al Inspectoratului General de Aviație: 41 de milioane de euro pentru reparațiile elicopterelor ce execută misiuni SMURD

Scris de 394

Misterul Deltamed Aviation

Din postura mea de jurnalist de investigații hărțuit în Justiție de Raed Arafat încă de acum un deceniu, fără succes, căci am câștigat în fața domniei sale, pot spune că știu foarte bine jocul perfid de actor de tip drama queen pe care acesta îl joacă pe scena publică din România, știu toate detaliile rolului său de fals Mesia al medicinei de urgență românești, de Mafalda al crizei pandemice.

Tot ca jurnalist de investigaţie, nu am dus niciodată discuţia înspre orientarea sexuală a lui Raed Arafat, subiect pe care îl consider penibil, ori de către cine ar fi abordat.

Însă mi-am pus multe întrebări despre competenţa reală a lui Raed Arafat în ceea ce priveşte reforma medicinii de urgenţă câtă vreme „în timpul serviciului său” (care, totuşi, se întinde pe 15 ani numai de când este implicat activ în structura Ministerului Sănătăţii, fie a MAI), au avut loc „groznicii”, precum accidentul din Apuseni, accidentul de la Siutghiol, Colectiv şamd. Despre toate am scris si s-a scris. Degeaba.

Raed Arafat a scăpat de fiecare dată cu chelia curată. Vezi Colectiv. Vezi Matei Balş.

Adulat de mulțime în 2012. Înjurat astăzi, când oamenii și-au dat seama ce balon de săpun e Arafat. „Coafură” sa încă rezistă.

Nu ştiu cine din „statul paralel” sau din alte structuri, care sper că se mai gândesc la ţara asta, a acceptat ca sistemul naţional de servicii judeţene de Ambulanţă să fie dublat de o altă entitate, de un ONG pe nume SMURD, care să se altoiască pe sistemul de urgenţe românesc şi apoi să-l căpuşeze.

Dar astăzi toate „secţiile” judeţene de SMURD sunt mult mai bine finanţate şi mai dotate decât serviciile judeţene de Ambulanţă. ALE STATULUI ROMÂN.

VREI SĂ VEZI DE CE ”URGENȚA” E BANUL PUBLIC? Citește continuarea pe strictsecret.ro.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Începe să apară infrastructura de 5 stele pe viitorul culoar verde-albastru de mobilitate nemotorizată de-a lungul Someșului, de la Gilău la Apahida
 • Acum 3 hours In vizor
  Ludovic Orban, audiat ca martor la DNA în dosarul măștilor neconforme cumpărate de Romarm
 • Acum 4 hours Politica
  Senatul a votat introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, aproape identic cu pragul din celebra OUG 13 dată de tandemul Dragnea – Grindeanu
 • Acum 5 hours Politica
  Legea de modificare a pensiilor “speciale” a fost votată de Senat. Secretar de stat în Ministerul Muncii: “vor scădea cu până la 81%”
 • Acum 7 hours Eveniment
  MEDITAŢII CU CASĂ DE MARCAT ŞI PIOS. ANAF a ratat ceva: băbuţele cu leuştean care vând la colţul străzii
 • Acum 7 hours In vizor
  O firmă care va schimba gazonul de pe Cluj Arena a fost implicată într-o anchetă DNA şi ar face parte din anturajul lui Gigi Becali
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Plantare copaci prin smulgere cu excavatorul pe strada Universităţii. Măcar aşa ştim cum l-au smuls de pe postament şi pe Iuliu Maniu
 • Acum 8 hours Eveniment
  Cu vile în localități defavorizate, cu reduceri de tarif, şefii Electrica Bihor, furau curent
 • Acum 9 hours Politica
  O IDEE BUNĂ: Achimaș-Cadariu propune conversia centrelor medicale mici: “S-ar putea ocupa de triaj, recuperare și paliație”
 • Acum 21 hours Din oras
  Restaurantul Hikari este exact ce ii lipsea Clujului pe partea de rafinament gastronomic
 • Acum 23 hours Politica
  POLITIKON – CINE ARE GRIJĂ DE ROMÂNI?
 • Acum 1 day Politica
  Ce n-avea Autoritatea Electorală Permanentă și acuma are? O greblă. Toni Greblă
 • Acum 1 day Politica
  PSD anunță că nu votează proiectul PNL care înăsprește sancțiunile la proteste
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE