Vocea ta

Raed Arafat decide în continuare, după cum vor muşchii săi, cine trăieşte şi cine moare

Scris de 67

Au trecut cinci ani de la tragedia de la #Colectiv. Câteva zeci de tineri ar fi putut fi salvaţi atunci, dacă un sinistru personaj nu dădea asigurări opiniei publice că totul este în regulă, că acei tineri sunt bine îngrijiţi într-un sistem sanitar perfect. Abia când numărul supravieţuitorilor morţi din cauza infecţiilor nosocomiale şi a incompetenţei statului român a început să egaleze numărul celor morţi în incendiu, sinistrul personaj care răspunde la numele Raed Arafat şi-a dat consimţământul ca aceştia să fie transferaţi şi trataţi în străinătate. Care străinătate îşi oferise deja ajutorul. Din păcate, pentru mulţi tineri a fost prea târziu. Un prea târziu pentru care nimeni nu răspunde.

Au trecut cinci ani, arogantul, incompetentul şi sinistrul personaj care răspunde la numele de Raed Arafat decide în continuare, după cum vor muşchii săi, cine trăieşte şi cine moare.

Fapt relevat de scrisoarea publică scrisă, practic pentru nimeni, că urechile Statului sunt surde, de către Narcis Hogea unul dintre părinţii care şi-au pierdut viitorul şi din cauza sinistrului personaj care răspunde la numele de Raed Arafat.

Măcar noi să auzim ce are de spus acest părinte:

“Salut, Alexandru,

De cinci ani cer reprezentanților statului român să facă dreptate în cazul Colectiv. De cinci ani urlu cu disperare în speranța  că vinovații de moartea voastră vor fi judecați și condamnați. Toată această luptă chinuitoare și epuizantă are un singur scop: să nu se mai repete povestea ta, dragul meu Alexandru.

Din păcate, până acum eforturile noastre au fost zadarnice.

O parte din tragedia ta se repetă astăzi, Alexandru. În prim plan, același personaj malefic, cocoțat de ani întregi pe piedestal de salvator: Raed Arafat. Știu, și noi îl vedeam așa cândva…

Un bărbat cu arsuri grave ajunge în Unitatea Funcțională de Arși din Iași. Aici medicii constată că starea lui necesită transferul de urgență într-un centru specializat în tratarea marilor arși din străinătate.

Familia a găsit ea loc la spitalul din Charleroi, Belgia. A găsit și banii necesari pentru a plăti avansul cerut de spital, dar pacientul nu a plecat încă. De ce? Pentru că marele Arafat nu a vrut.

Zilele trecute, un subaltern de-al lui Arafat de la DSU i-a spus soției pacientului că soțul ei “nu se află pe lista lor de priorități”. Astăzi, Arafat și echipa lui au anulat zborul spre Belgia, pretextînd condiții meteo nefavorabile.

Da, Dadule, exact ca în cazul transferului tău. Atunci, în 5 noiembrie 2015, Arafat ne-a sunat să ne spună că nu te transferă deoarece este ceață la Viena și nu poate ateriza niciun avion pe aeroporturile de acolo. O mare minciună. Buletinele meteorologice din arhivele oficiale stau mărturie.

Știind că pentru un mare ars fiecare clipă contează, cum s-a văzut și la Colectiv, îl întreb aici pe marele “Zeus” Arafat: de ce nu a cerut Ministerului Apărării să pună la dispoziție un avion Spartan, în vederea transferului de astăzi? Este cunoscut de toată lumea că DSU are protocol cu Forțele Aeriene pentru aceste misiuni medicale umanitare, pe care militarii nu le-au refuzat niciodată.

Este poate prea puțin cunoscută mobilizarea exemplară a MAPN, de fiecare dată când le este solicitat suportul. Atunci când marele Arafat le cere, totuși, ajutorul (și își mai clădește și cu munca lor puțin statuia).

De asemenea vreau să-i întreb pe procurorii și judecătorii din România de ce Arafat nu răspunde niciodată pentru faptele sale penale? Nu sunt de ajuns morții din Apuseni, Siutghiol sau Colectiv?

Ai grija de tine, copil bun!

Te iubim!

Cu drag,

Tati”ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 2 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 6 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 7 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 7 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 8 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 8 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 8 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 9 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 10 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
 • Acum 21 hours Politica
  Csoma Botond, în gura ”șoșoacei” și a ”romașcanului”. S-a umflat rânza patrihoților în ședința solemnă din Parlament de Ziua Națională
 • Acum 22 hours Politica
  AVANGARDE CU CE CRED ROMÂNII: 41% sunt de părere că România va fi admisă; Corupția din vămi și poliție este motiv de îngrijorare pentru țările membre, spun 56% dintre români; 46% cred că ar fi corect ca România să intre singură în Schengen, decuplată de Bulgaria; Cine ar trebui să demisioneze în caz de eșec?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE