Rautacisme

Radule, noi știm cu toții că ”Starea gazonului nu se datorează faptului că „U” n-ar fi avut bani să plătească încălzirea”. Vorbește cu nen’tu Boc să scoată turma de bivoli Untold de pe gazon și nu va mai trebui să ne facem griji. Sau să cumpere niște dală de la amicul Videanu, că vopsea verde mai are de la pistele pentru biciletă

Starea gazonului de pe stadionul de lângă Parcul Central e una de toată jena. Acum, pe banii clujenilor, nu a plodului de sereist Buta, șeful lui Boc care a făcut praf suprafața de joc cu discoteca aia ilegală de muzică pe stick, aceasta va fi înlocuită pentru prima dată în 11 ani. Numai bine să aibă ce călca în picioare afacerea particulară a plodului de sereist Buta, șeful lui Boc. Alin Tișe a declarat recent despre faptul că starea gazonului ar fi fost mai bună dacă sistemul de încălzire ar fi funcționat, însă Universitatea Cluj nu își permite să achite costurile acestuia. De parcă U Cluj a intrat cu utilajele de câteva tone peste gazon, timp de șapte ediții, și le-ar fi prins bine la șenilă utilajelor să fie pornit sistemul de încălzire, să nu facă reumatism.

La fel de ipocrit ca Tișe, nici Constanțea nu zice nimic despre afacerea plodului de sereist, principala vinovată de starea gazonului, ca să nu-l taie de la sponsorizarea nen’su Boc.

Zice: ”Noi încercăm să plătim sumele stabilite către Consiliul Județean și starea gazonului nu credem că se datorează faptului că nu am avut noi buget pentru încălzire. La Mediaș s-a dat drumul la încălzire, au fost costuri foarte mari, dar le-am plătit.”

Și-n rest bla-bla-bla despre dedicare, costuri, voință. Adică un mare rahat de capul plecat, gigibecali de Cluj-Napoca sponsorizarea n-o taie, sinecură laie, laie bucălaie.

Să cântăm frumos la microfonul duios!