Rautacisme

Radu Moisin a ajuns vedeta in Libertatea

Viata amoroasa a fostului primar interimar al Clujului a fost pusa pe tapet de unul dintre cele mai populare ziare nationale. Libertatea  publica detalii interesante despre relatia ravnitului burlac clujean Radu Moisin cu Tania Pintea “fosta unui interlop”.

“Radu Moisin, fostul primar interimar de Cluj Napoca, este unul dintre cei mai ravniti burlaci din orasul sau, insa inima acestuia a fost mai tot timpul ocupata. Fostul viceprimar de Cluj Napoca, lider al organizatiei municipale a PDL Cluj-Napoca, s-a iubit cu Tania Pintea, una dintre cele mai ravnite femei din orasul de pe Somes. Dragostea era atat de mare incat acesta a trecut cu vederea si faptul ca tanara de 18 ani a trecut prin bratele mondenului Nelson Mondialu”, arata ziaristii de la Libertatea.

Acestia mai remarca faptul ca fostul edil al Clujului este relativ nestatornic in relatiile sale si trece fara probleme de la o cucerire la alta.

“Democrat-liberalul nu s-a legat prea repede la cap si, cand a vazut ca se ingroasa gluma si ca Tania se stabileste prea confortabil in viata lui, a ales schimbarea. Acum, politicianul se iubeste cu o blonda planturoasa absolventa de drept, care pe site-urile de socializare se semneaza cu pseudonimul Anne Mary”, mai arata publicatia.

Foto: oradecluj.oradestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *