Din oras

Radio Cluj va fi condus de un PLAGIATOR JALNIC. Bogdan Rosca a copiat intreaga lucrare de licenta a unui coleg

Scris de 2,332

Seful  interimar de la Radio Cluj, Bogdan Rosca, este aproape sa fie uns oficial in functia de director al postului regional de Radiodifuziune.

In acest sens, in toamna trecuta, la Bucuresti s-a anuntat un concurs de fixare pe post, la care initial Bogdan Rosca si jurnalistul Florin Danciu si-au depus proiectele. Prima sesiune de concurs a fost insa anulata fara explicatii oficiale.

La cel de-al doilea concurs, pe langa Bogdan Rosca, si-a facut insa aparitia un nou candidat, jurnalistul Dinu Criste, care insa a fost descalificat si nu va mai putea participa la etapa de interviu si de sustinere a proiectului.

In acest moment, concursul este in plina desfasurare si, ramas singur in cursa, Bogdan Rosca este 99% “profesionistul” care va fi fixat pe postul de director plin al Radio Cluj.

Din pacate, noul director Bogdan Rosca este departe rau de standardele morale si profesionale impuse de o asemenea functie. Caci Bogdan Rosca este un plagiator de cea mai joasa speta, asa cum vom dovedi in cele ce urmeaza (din respect pentru numele lor, am sters identitatea profesorilor coordonatori)

 

 

A plagiat TOT

 

Bogdan Rosca si-a cladit CV-ul de profesionist in jurnalistica in baza unei lucrari de licenta plagiate in proportie de 99% dupa lucrarea de licenta a unui alt coleg de radio.

“Integrul” jurnalist Bogdan Rosca a copiat cuvant cu cuvant, aproape in intregime, lucrarea jurnalistului Mihai Miclaus – “Campaniile prezidentiale televizate”, publicata de acesta in 1997 si plagiata de Bogdan Rosca un an mai tarziu, sub titlul de “Politica in televiziune”. Difera doar fontul si unele intertitluri la care Bogdan Rosca a inlocuit cu sinonime niste substantive, insa continutul paragrafelor este “profesionist” copiat.

 

 

 

Asa cum puteti vedea, in facsimilele pe care le atasam acestui articol, plagiatul lui Bogdan Rosca este facut la cel mai inalt standard de tupeu.

 

 

 

Contactat telefonic, Bogdan Rosca ne-a declarat ca “sunt prostii si nu am timp sa va raspund la ele, am de facut stiri cu accidentul aviatic. Concursul este in derulare, oricum”, au fost singurele cuvinte pe care directorul interimar al Radio Cluj ni le-a adresat.

 

Ziar de Cluj va sesiza conducerea Radiodifuziunii Romane cu privire la acest plagiat flagrant, precum si conducerea Universitatii “Avram Iancu” pentru a verifica plagiatul si a dispune in baza acestor dovezi anularea diplomei de absolvire a lui Bogdan Rosca.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 44 mins In vizor
  RUȘINE, BĂ, CIUCĂ! Escrocheria EUROCOMUNICARE continuă și sub mandatul premierului cu grade și doctorat plagiat. Ciucă a numit-o pe Alina Bârgăoanu pentru un nou mandat la Consiliul de Administrație al Institutului European
 • Acum 1 hour In vizor
  Bode, entuziasmat de o investiţie falimentară: „Felicitări Elena Udrea!”
 • Acum 3 hours Politica
  Ministrul Vasile Dîncu merge la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe. Pe lângă miniștrii Apărării din UE participă Secretarul general al NATO și ministrul ucrainean Oleksii Reznikov
 • Acum 3 hours Straineze
  SLUGA LUI PUTIN ÎN UE, Viktor Orban, bagă discurs cu ceardaș și kazaciok: ”Vestul vrea să înlocuiască copiii creştini pe cale de dispariţie cu migranţi din alte civilizaţii”
 • Acum 3 hours Din oras
  Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj-Napoca. Un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor
 • Acum 11 hours Editorial
  U Cluj + CFR Cluj = Niciodată. Alin Tișe visează visul erotic al lui Ucu Rus și își semnează singur ieșirea din Istoria Clujului
 • Acum 16 hours Cooltura
  Filmul „Insula Muzicii”, un lungmetraj independent filmat și la Cluj, poate fi urmărit în aceste zile în cinematografe
 • Acum 18 hours Din oras
  Șantierul de pe 21 Decembrie 1989 s-a închis, dar lucrările continuă pentru «reparații și întreținere»
 • Acum 18 hours Sport
  Doi jurnalisti clujeni condamna mesajul ciudat al lui Tise despre unificarea U si CFR
 • Acum 19 hours In vizor
  CUM NE-A CURENTAT STATUL: Scumpirea energiei a umflat conturile Hidroelectrica. Cu vânzări în scădere drastică, compania deținută de statul român anunță rezultate financiare record
 • Acum 19 hours Jos palaria
  Un exemplu pentru alte primării: La un an de la încheierea lucrărilor de reabilitare, Cetatea Bologa arată impecabil – FOTO
 • Acum 19 hours Din oras
  Dalele de granit încep să se distrugă, la 2 ani după modernizarea străzilor Emile Zola și Sextil Pușcariu
 • Acum 20 hours General
  SĂPTĂMÂNA ŞI DEMISIA: Dacian Cioloș își pregătește autodebarcarea din USR
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE