Din oras

Radio Cluj va fi condus de un PLAGIATOR JALNIC. Bogdan Rosca a copiat intreaga lucrare de licenta a unui coleg

Scris de 2,332

Seful  interimar de la Radio Cluj, Bogdan Rosca, este aproape sa fie uns oficial in functia de director al postului regional de Radiodifuziune.

In acest sens, in toamna trecuta, la Bucuresti s-a anuntat un concurs de fixare pe post, la care initial Bogdan Rosca si jurnalistul Florin Danciu si-au depus proiectele. Prima sesiune de concurs a fost insa anulata fara explicatii oficiale.

La cel de-al doilea concurs, pe langa Bogdan Rosca, si-a facut insa aparitia un nou candidat, jurnalistul Dinu Criste, care insa a fost descalificat si nu va mai putea participa la etapa de interviu si de sustinere a proiectului.

In acest moment, concursul este in plina desfasurare si, ramas singur in cursa, Bogdan Rosca este 99% “profesionistul” care va fi fixat pe postul de director plin al Radio Cluj.

Din pacate, noul director Bogdan Rosca este departe rau de standardele morale si profesionale impuse de o asemenea functie. Caci Bogdan Rosca este un plagiator de cea mai joasa speta, asa cum vom dovedi in cele ce urmeaza (din respect pentru numele lor, am sters identitatea profesorilor coordonatori)

 

 

A plagiat TOT

 

Bogdan Rosca si-a cladit CV-ul de profesionist in jurnalistica in baza unei lucrari de licenta plagiate in proportie de 99% dupa lucrarea de licenta a unui alt coleg de radio.

“Integrul” jurnalist Bogdan Rosca a copiat cuvant cu cuvant, aproape in intregime, lucrarea jurnalistului Mihai Miclaus – “Campaniile prezidentiale televizate”, publicata de acesta in 1997 si plagiata de Bogdan Rosca un an mai tarziu, sub titlul de “Politica in televiziune”. Difera doar fontul si unele intertitluri la care Bogdan Rosca a inlocuit cu sinonime niste substantive, insa continutul paragrafelor este “profesionist” copiat.

 

 

 

Asa cum puteti vedea, in facsimilele pe care le atasam acestui articol, plagiatul lui Bogdan Rosca este facut la cel mai inalt standard de tupeu.

 

 

 

Contactat telefonic, Bogdan Rosca ne-a declarat ca “sunt prostii si nu am timp sa va raspund la ele, am de facut stiri cu accidentul aviatic. Concursul este in derulare, oricum”, au fost singurele cuvinte pe care directorul interimar al Radio Cluj ni le-a adresat.

 

Ziar de Cluj va sesiza conducerea Radiodifuziunii Romane cu privire la acest plagiat flagrant, precum si conducerea Universitatii “Avram Iancu” pentru a verifica plagiatul si a dispune in baza acestor dovezi anularea diplomei de absolvire a lui Bogdan Rosca.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  Ce n-avea Autoritatea Electorală Permanentă și acuma are? O greblă. Toni Greblă
 • Acum 3 hours Politica
  PSD anunță că nu votează proiectul PNL care înăsprește sancțiunile la proteste
 • Acum 3 hours In vizor
  Cică: ”lucrări neconforme pe malul Someșului” și ”constructorul reface lucrarea pe banii săi”, că ”n-a respectat granulația la beton”. ”Căcare” beton, că tot malul Someșului e betonat, departe de planul inițial aprobat?
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  MODERNIZATU-SA! Administrația locală a aruncat trei roabe de asfalt măcinat peste fostele terenuri de zgură de lângă Cluj Arena și acum se laudă Boc că a ”modernizat” locul de piață volantă și că ”respecte”
 • Acum 5 hours Din oras
  GARAJELE S-AU DAT JOS, ASFALTUL N-A MAI VENIT: Pe Aleea Padin din Oraşul Comoară se strâng bani ca să se acopere gropile din drumul care trece prin fața blocului
 • Acum 5 hours Politica
  Comisiile din Senat au adoptat modificări la proiectul de reformă a pensiilor speciale: Impozitare progresivă, care va ajunge până la 15%. Interzis la cumulul mai multor pensii speciale. Nicio pensie nu va depăși venitul din perioada de activitate
 • Acum 5 hours General
  Pot să zică cei de la agenţiile de rating ce vor, INS nu vine cu veşti prea bune: Managerii firmelor românești estimează că urmează o creștere accentuată a prețurilor în comerțul cu amănuntul și construcții
 • Acum 5 hours Din oras
  După mai bine de trei ani de la izbucnirea pandemiei, numărul cazurilor active de infecție cu coronavirus se apropie de o mie în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Acum 5 ani ni se promitea o digitalizare de n-o s-o putem duce. Azi întrebăm: “Holograma, unde-i holograma”?
 • Acum 6 hours Eveniment
  ÎN DEZBATERE PUBLICĂ: Plafonarea polițelor RCA
 • Acum 6 hours Eveniment
  COJOCUL BABEI DOCHIA: Răcire accentuată a vremii, în toată ţara, până joi dimineaţa. Temperaturile vor scădea până la minus 10 grade
 • Acum 6 hours Politica
  Președintele Iohannis a promulgat legea avertizorului de integritate
 • Acum 8 hours Eveniment
  PATRU MILIOANE DE LEI PREJUDICII: Înşelăciune cu mobilă la Cluj
Citește și...
Recomandările redacției