In vizor

Purtătoarea de cuvânt de la Turda primește prin SEAP 13.000 de euro pentru servicii de consultanță. Tatăl ei administrează orașul și conduce CA Salina Turda

Formațiunea T9 din Turda a lansat în această seară o captură cu sumele de bani atribuite direct de către Primăria Turda. Printre prestările de servicii din listă se numără și cele de consultanță pentru care purtătoarea de cuvânt a primăriei, Diana Apahidean, a obținut aproximativ 13 mii de euro. Totodată, tatăl purtătoarei de cuvânt, Dorin Apahidean, pare bine înfipt în funcțiile publice din Turda: președinte în Consiliul de Administrație al Salinei Turda și ”city manager” – administratorul orașului. 

„Care vreți 13.000 euro ca să stați pe Facebook și să îl lăudați pe Cristi?
N-aveți nicio șansă, fata lui Apahidean primește contractul. Tăticul e administratorul orașului și președintele CA la Salina. Familia Apahidean primește bani de peste tot. Cristi Matei vă râde în față și împarte banii orașului cui vrea și câți vrea. Face asta pentru că îi permitem, pentru că îl lăudăm, pentru că îi ridicăm osanale. Voi munciți din greu pentru 13.000 euro, prietenii lui Cristi îi primesc din două clickuri pe net. Exact cum ginerele primarului a fost considerat cel mai capabil pentru postul de director la Compania de Apă, tot așa fata lui Apahidean e cea mai pricepută la comunicare. Să nu uitați să vă plătiți impozitele la Primărie…. și să nu uitați că în iunie vin alegerile” se arată în postare de pe Facebook a celor de la T9. 

Jurnalista Diana Apahidean, concediată de TVR în urmă cu trei ani, a pierdut definitiv procesul cu Studioului Teritorial de Televiziune Cluj al Televiziunii Române. Curtea de Apel Cluj a decis pe 20 ianuarie respingerea apelului formulat de Diana Apahidean împotriva sentinței de fond dată de Tribunalul Cluj. 

În 2017, Diana Apahidean a chemat în judecată SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE și SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE PRIN STUDIOUL TERITORIAL DE TELEVIZIUNE CLUJ – ADMIS L.C.P.P., însă magistrații au respins acțiunea acesteia și i-au imputat cheltuieli de judecată în cuantum de 7.000 de lei. Jurnalista a contestat decizia la Curta de Apel Cluj, însă instanța superioară a menținut sentința de fond. 

După ce a fost concediată, Diana Apahidean a devenit purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Turda. 

Vezi și: 

Jurnalista Diana Apahidean a pierdut procesul cu TVR Cluj. Curtea de Apel o obligă să achite cheltuieli de judecată

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *