Rautacisme

Pulimea din UMF a rămas cu limba în aer la concursul de acordare a gradațiilor de merit pe 2017. Ștăbimea UMF însă și-a tras "pe merit" partea, mai ales Silviu Corpodean, Gina Riți și Iolanda Hiciu, care au organizatără concursul!

Ingerul Gabriel, mesagerul Domnului, cel care i-a vorbit lui Daniel si care a prevestit napasta asupra Sodomei si Gomorei, s-a pogorat in vis si asupra mea, ca biet ziarist, aducandu-mi vesti frumoase si pozitive din interiorul Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj. 

De fapt, mi-a adus si o veste negativa astazi, si anume faptul ca domnul Silviu Corpodean, vataf sef la UMF, ce trebuia azi sa ii dea in palma doctoritei Anamaria Truta, aia tinuta la aer conditionat de 8 grade si umilita, s-a imbolnavit subit si dintr-o data tocmai cand, la 12, trebuia sa prezideze comisia de disciplina. Multa sanatate, nea Silviu!

Intr-un registru mai pozitiv, ingerul Gabriel mi-a aratat pe tableta (da, si in Rai sunt iPad-uri) un document foarte pozitiv prin care se vede clar ca, la concursul de acordare a gradatiilor de merit facut in aprilie 2017, au castigat tocmai aia care l-au si organizat, asa cum era si cazul si asa cum se cuvine: pulimea cu sulele, stabimea cu lovelele.

Pana s-a dus ingerul Gabriel sa faca un pipi (e batran), eu i-am furat crestineste documentul astfel incat sa il redau lumii moderne si angajatilor UMF Cluj, ca sa nu uite nimeni care e randuiala in Universitate, cine sunt stabii si cine face parte din pulime.

Dintre toti, ii distingem prima si intaia oara pe fix organizatorii concursului, niste oameni simpli, merituosi, care e si normal ca s-au pus primii pe lista, fiindca, ce pana mea!, cine imparte parte isi face. Dupa cum bine observati din documente, primul pe lista, ca in filmele cu uaseceristi, s-a pus chiar Silviu Corpodean, directorul general administrativ al UMF. Si ce daca e in comisia de concurs, care e faza? El nu e oameni?

Apoi, matusicile Gina Riti si Iolanda Hiciu, si ele organizatoare de concurs, au ajuns la concluzia, dupa o dura autoevaluare, ca merita sa ia gradatii de merit! Brava!

Nu in ultimul rand, se cuvine sa il amintim si pe sinecuristul Mircea Jorj, seful de la Juridic, care s-a bagat si el la o frumoasa suplimentare de cascaval.

Cei ce sunt pe liste de la locul 1 la 20 sa nu uite sa il blesteme pe Liviu Alexa, dar restul de 56 de fraieri care au sperat la ceva corectitudine sa trimita un gand bun semnatarului acestei dezvaluiri. Nu conteaza ca sunt parte din categoria pulime, conteaza ca nu au gura murdara de la pupat cururi politice.

 

Nota: Daca aveti orice informatii despre ciordelile din UMF, mai ales PENALE, sa ii dati in gat pe scrie@ziardecluj.ro !

Granturi fraudate, bani cheltuiti pe deplasari inutile, informatii despre xeroxuri inchiriate ca sa poata avea profit firmele prietenilor lui Corpodean, DATI-I IN GAT!

Daca aveti golanii si din USAMV, UTCN, UBB sau orice alte institutii, DATI-I IN GAT!

 

Mult succes va doresc.

 

 

 

dedede

 

 

 

Ca sa nu fie cu suparare, sa ne uitam putin si la declaratiile de avere ale organizatorilor de concurs si ale castigatorului Mircea Jorj:

 

 

 

 

 

 

 

 

Rusine tuturor guvernelor ca Mircea Jorj, Silviu Corpodean si altii, specialisti enormi ai UMF, nu sinecuristi, au ajuns sa se umileasca pentru o paine inmuiata in gradatie de merit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *