In vizor

PSD-istul Horea Chirtes nu mai este administrator la Paza si Protectie

Horea Dorin Chirtes nu mai este administrator al firmei de paza si protectie a judetului, inca de sfarsitul saptamanii trecute. PSD-istul spune ca si-a depus mandatul in folosul celor 300 de angajati ai societatii, dupa ce fosta directoare, Adriana Lucretia Sabou, a fost repusa in functie printr-o decizie a instantei.

Consilier local in Savadisla din partea PSD, Horea Dorin Chirtes a preluat administrarea societatii Paza si Protectie Cluj, din subordinea Consiliului Judetean Cluj, la sfarsitul anului trecut.

Intre timp, anul acesta, fosta directoare Adriana Lucretia Sabou a castigat in instanta reintegrarea in functie, astfel ca in Consiliul Judetean s-a votat infiintarea unui nou post de director pentru Sabou, cea care a fost directoare inca de la infiintarea societatii, in vremea mandatului lui Alin Tise.

Odata cu repunerea in functie, PSD-istul Horea Chirtes a decis sa renunte la mandatul de administrator.

“Mi-am depus renuntarea la mandat, deoarece nu mi se pare corect ca doi oameni sa fie platiti pentru aceleasi atributii, in conditiile in care societatea are probleme financiare”, a spus Chirtes. El a mai aratat ca a cerut realizarea unui audit din partea Consiliului Judetean Cluj, insa solicitarea i-a fost refuzata.

Reamintim ca Societatea Paza si Protectie, subordonata Consiliului Judetean Cluj, a fost in centrul mai multor scandaluri, in ultimul an. Directorii au fost inlaturati si repusi in functie pe criterii politice. Mai mult, anul trecut, un audit intern realizat la societate arata ca, in perioada 2010-20112 (cand firma era condusa de Adriana Sabou), aici s-au decontat la protocol alcool, haine si ceasuri, iar prejudiciul creat a fost de 20.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *