Politica

PSD Cluj, cuibușor de penalofili

Ziar de Cluj anunța acum o săptămână faptul că ”Traiseistul penalofil Avram Gal va fi candidatul PSD la primaria Campia Turzii!”

  • Acum, colegii de la Cluj24.ro informează că ”Organizația ALDE Cluj s-a alăturat social democrației clujene.”

Am râs cu lacrimi la declarația consemnată a ”interâmarului” președinte al PSD Cluj:

”Organizația județeană PSD Cluj este un integrator, ce își prezintă deschiderea către partidele ce ne împărtășesc viziunile și au țeluri comune, în beneficiul cetățenilor.

În urma discuțiilor purtate cu președintele ALDE Cluj, domnul Avram Gal, am decis armonizarea obiectivelor celor două formațiuni politice.

Scopul principal fiind acela de a oferi județului Cluj măsuri puternice și durabile, centrate pe dezvoltare și prosperitate prin asumarea unor țeluri comune, sub umbrela social democrației.”

PS Cluj integrează în absolutul ridicolului.

Dar, vorba aceea: ”cine se aseamănă, se-adună”.

CITEȘTE (și te miră cât de slăbănoagă e Justiția din România): Avram Gal, afaceristul și politicianul de la Câmpia Turzii, rămâne sub control judiciar

CITEȘTE (să vezi cum cei care te țepuiesc te și sfidează că Justiția română e doar pentru amărășteni): Avram Gal, politicianul de la Cluj care e trimis în judecată pentru trafic de influență la UNIFARM, invitat în Dubai la nunta lui Cristi Burci

Și să vă traducem noi cum este cu ”alăturarea” ALDE de PSD: PSD, per ansamblu, stă foarte bine în opțiunile electoratului. 40% este un scor confortabil pentru 2024. Mai mult, se întrevăd și speranțe pentru a câștiga președinția României în 2024. Cu cât mai mare și mai aburind este un rahat, cu atât mai aperisant este pentru tot felul de paraziți. Iar clasa politică românească este preponderent alcătuită din paraziți. Dacă rahatul aburind era PNL, ALDE era de sorginte liberală, cum au mai și fost aceste nevertebrate. Acum sunt social-democrate. Orice, numai să nu rămână fără acces la bugetul Patriei. Că paraziții aceștia sunt zero fără țâța bugetului la gura lor.