In vizor

Protectorul pedofilului Bogdan Buta surprins în avion, în drum spre o destinație de lux

După incidentul de la UNTOLD Dubai, care l-a readus în atenția opiniei publice, Florian Coldea a fost acum observat acum într-un avion care are ca merge la Nisa, una dintre cele mai rafinate destinații turistice de pe Coasta de Azur.

Imaginile cu generaulul în rezervă au fost publicate de realizatoarea tv de la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook.

De altfel, ea l-a confruntat recent în aeroport pe Forian Coldea, după petrecerea vedetelor de la Untold Dubai, unde a fost umilit de omul de afaceri Sergiu Diacomatu și stropit cu băutura din pahar.

„Domnul Coldea cu puțin timp în urmă în avionul de Nisa… Tocmai ce dezvăluia jurnalistul Liviu Alexa săptămâna trecută ca Untoldea ar avea o vilă la Monte Carlo pe numele unui fost coleg de cameră din facultate!

De data asta telespectatorul mi-a confirmat și că dl Coldea a fost chiar în Monte Carlo pentru că l-a întâlnit și acolo! Lumea e mică…ghinion!”, a scris Anca Alexandrescu în mesajul care însoțește fotografia cu Florian Coldea.

”Ai de mine, ce curenti ii da Anca Alexandrescu soricelului Coldea! In curand, ala nu o sa mai poata sa iasa la buda publica din Herastrau fara sa fie pozat! Ahahaha, asa e cand te crezi smardoi fara camere si o faci ticaloasa pe Anca, macar de-ar fi avut tupeul sa vina in fata camerelor si sa ii sarute mana si sa ii promita ca vine la emisiune!

Dar Coldea nu are oua. In schimb, are vila la Costita de Azur, asa cum am aratat vineri.

PS: O intrebare pentru SRI. Baietul aista, detinator de secrete mari de stat, nu ar trebui supravegheat cand merge in tari din astea precum EAU cu copila? Daca ii rapeau fata niste golani teroristi si il vulnerabilizau emotional contra unui debriefing? Intreb si eu.” (Liviu Alexa/Strict Secret)