Din oras

Programul salilor de sport in perioada sarbatorilor de iarna

Pentru multi, in perioada sarbatorilor de iarna, sala de sport nu este o optiune. Gandul e la odihna, la meniurile care trebuie stabilite de Craciun si Revelion, la locurile stabilite pentru petrecerea dintre ani, la traseele care trebuie colindate. Tocmai de aceea, majoritatea salilor de fitness din Cluj se inchid in aceasta perioada sau au program special. Cu toate acestea, pentru cei care vor sa compenseze un exces gastronomic, unele sali de sport sunt deschise inclusiv in data de 24 decembrie, avand program chiar si intre cele doua sarbatori.

Clubul Gimmy care s-a mutat la finalul anului trecut din Polus in cartierul Gheorgheni, pe strada Pascaly, este cunoscut ca avand cele mai mici preturi din oras. Programul acestuia in perioada sarbatorilor de iarna e tentant, clubul fiind deschis inclusiv in data de 24 decembrie, cu program scurt, de la ora 7 dimineata pana la ora 12. In perioada urmatoare, in zilele de 25-27 decembrie Gimmy va inchis, iar din 28 pana in 30 decembrie functionea in program normal. La fel ca in ajunul Craciunului, in data de 31 decembrie doritorii pot merge la sala in intervalul orar 7-12,  iar in zilele urmatoare din 1 pana in 3 ianuarie sala se inchide.

Burn Fitness Club din cartierul Manastur este situat in Complexul Olimpia. Cu un program de luni pana vineri de la ora 8 la ora 23 si sambata de la 9 la ora 18, sala nu va functiona pe timpul sarbatorilor de iarna decat in zilele de 28-30 decembrie. Astfel, in intervalul 25-27 decembrie si 31-3 ianuarie, sala va fi inchisa.

Un program ceva mai permisiv si mai incurajant in ceea ce priveste mersul la sala in perioada urmatoare, il propun cei de la Cluj Arena Fitness. In data de 24 decembrie sala e deschisa de la 8 dimineata pana la ora 16. Ulterior, va fi inchisa pe parcursul celortrei zile de Craciun, iar din 28 pana in 30 decembrie va functiona cu program normal, de la ora 8 la ora 22. Inclusiv in ajunul revelionului sala va fi deschisa intre orele 8-14, urmand ca apoi sa se inchida pana in 2 ianuarie.

Big Fitness, sala aflata pe Campul Painii, va fi inchisa din data de 24 pana in 26 decembrie. Zilele urmatoare din 27 pana in 30 decembrie functioneaza cu program normal. Aceasta sala nu va fi disponibila nici in zilele de 31-2 ianuarie, insa, de duminica, 3 ianuarie, va intra in program normal.

Iris Power Gym aflata pe strada Oasului functioneaza in afara sarbatorilor de iarna de luni pana sambata in intervalul orar 7-23. Insa, in perioada Craciunului, din ajun pana in data de 27 decembrie inclusiv va fi inchisa. Are, insa, program normal din 28 pana in 30 decembrie. In primele zile ale noului an va fi inchisa din nou, urmand ca din 3 ianuarie sa se redeschida.

Lady’s Gym de pe Strada Ferdinand e sala fetelor, sala cunoscuta pentru diversitatea programelor de aerobic si zumba si pentru antrenoarele prietenoase care-si asteapta participantele la ore mereu cu zambetul pe buze. Cu toate ca programul lor este inchis din data de 24 decembrie pana in 3 ianuarie, ieri au sarbatorit Craciunul impreuna, in pasi de aerobic. Toata ziua de ieri a fost un Christmas Party cu dress code pentru echipament: alb si rosu. Din patru ianuarie programele de fitness sunt reluate in program normal.

Liberty Fitness de pe strada Garii reprezinta iarasi o solutie pentru cei care vor sa faca putina miscare si intre sarbatori. Astfel, inclusiv in ajunul Craciunului sala functioneaza, dar pe un program mai scurt de la ora 10 la ora 16. In zilele de 25 si 26 decembrie este inchisa, insa in a treia zi de Craciun sala este disponibila intre orele 10 si 17, iar in zilele 28-39 decembrie functioneaza cu program normal. In ceea ce priveste primele zile ale anului, din 31 pana in 2 ianuarie Liberty Fitness e inchis, iar in data de trei va fi deschisa intre ora 10 si 14.

Olympus My Gym de pe strada Victor Babes, frecventata mai ales de studentii din complexul studentesc Hasdeu este inchisa in zilele de 24-26 decembrie, insa in intervalul 27-30 decembrie functioneaza dupa programul normal de la 10 la ora 21. De asemenea in zilele 31 decembrie si 1-2 ianuarie Olympus este inchis, urmand sa-si reia activitatea in program normal din data de 3 ianuarie.

Totodata, in apropierea campusului Observator se afla sala GGsport de langa Hotel Olimp, care va fi inchisa in perioada 25-27 decembrie, insa va fi disponibila in zilele de 28-30 in intervalul orar 8-22. In zilele urmatoare din 31 decembrie si pana in data de 3 ianuarie sala va fi inchisa.

O sala de sport fara program de sarbatori este sala Cristal Body de pe strada Nicolae Pascaly, care se va inchide inca de marti, astfel incat, din 22 decembrie pana in data de 4 ianuarie, aceasta nu va functiona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *