In vizor

Programul ”Rabla” la Cluj-Napoca este o rablă în sine. Penibilele justificări ale non-administrației publice locale

Prin urmare,

  • deși din 5000 de ”locuri” alocate Cluj-Napoca în acest program ”Rabla”, s-au ”ocupat” ”decât” 1500,
  • deși acest program ratat a fost pornit la sfârșitul lunii aprilie,
  • deși au trecut patru luni în care se puteau prelucra aceste ”decât” 1500 de dosare,

Non-administratorul Cluj-Napoca, Însuși El Primarul Emulboc ne spune de la o emisiune de-a sa de chitanțier că, practic ”Â-mi cers scuze de la domni aplicatori”, dar, profitându-se de faptul că s-a mai prelungit cu o lună acest program, funcționarii din primărie OSĂ se apuce să muncească să dea și banii cât de curând.

”Dosarele nu au intrat încă în lucru la Primăria, având în vedere că Ministerul Mediului a decis să prelungească programul cu o lună”.

O rumegați? Nu e din cauză că îi colcăie municipalitatea de frecători de mentă, dregători de busuioc și sinecuri de partid, ci din cauză că”Ministerul Mediului a decis să prelungească programul încă o lună”

De ce a decis Ministerul una ca aceasta? Din cauză că programul este un fiasco de proporții, poate, poate se mai îngrașă porcul de ajun.

Credeți cumva că jurnalistul de chitanțier care dormitează de partea cealaltă a microfonului, că leafa oricum merge din banii clujenilor, l-a deranjat pe Excelentul de El, cu o întrebare de bun simț gen: ”dar câți clujeni s-au mai înscris în luna aceasta”?

Neah!