Afacerea zilei

Profit de 783 MII EURO pentru italienii de la Seko Cluj-Napoca

Scris de 281

Seko Sieta SRL Cluj-Napoca, parte a grupului Seko, și-a început activitatea în Cluj în urmă cu 16 ani. Firma are obiect de activitate fabricarea de pompe și compresoare. Seko este un producător de renume mondial de pompe dozatoare și sisteme de dozare cu o experiență de peste 40 de ani. De la sisteme concepute pentru a asigura igiena și curățarea suprafețelor până la tratarea apei pentru consumul uman sau pentru utilizare în turnuri de răcire, piscine și în nenumărate procese industriale, Seko oferă soluții adaptate oricărei nevoi, datorită specializării sale în proiectare și fabricare. de pompe de dozare cu solenoid și motor, împreună cu sisteme de măsurare și analiză.

În 2020, Seko Sieta SRL Cluj-Napoca a înregistrat venituri totale în valoare de aproape 17,6 milioane euro, față de 16 milioane euro în 2019 și 14 milioane euro în 2018. În 2006, primul an de activitate, compania a rulat o cifră de afaceri de 555 mii euro. În anul următor a făcut un salt major la peste 2,1 milioane euro. Cea mai mare valoare a cifrei de afaceri a înregistrat-o în 2020. Perioada 2017 – 2020 a fost cea mai bună din punct de vedere al veniturilor totale, cu valori cuprinse între 11,3 milioane euro și 17,6 milioane euro.

Profitul net declarat de Seko în 2020 a fost de 783 mii euro, în creștere față de anul 2019 când câștigul net a fost de 624 mii euro. În urmă cu patru ani, compania a avut un profit net de aproape 253 mii euro. Cei mai buni ani din punct de vedere al profitabilității au fost 2010 și 2011 când compania a declarat profit net de 1,2 milioane euro, respectiv 2,5 milioane euro. În primul an de activitate, Seko a avut un câștig net de 132 mii euro.

Numărul mediu de angajați pe care îi avea Seko în 2020 era de 208. În anul 2019 era de 192, iar în 2018 era de 179.

Seko SPA Italia este asociatul unic al companiei Seko Sieta SRL Cluj-Napoca. Administratorul companiei este Stefano Folio.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 5 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 5 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 8 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 8 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 10 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE