Eveniment

Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională

Cu prilejul Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare în cadrul ceremoniei desfășurate joi la Palatul Cotroceni. 

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite avute de-a lungul timpului, au fost premiați și trei profesori clujeni, precum și medici sau economiști din țară.

Ordinul ”Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler a fost conferit astfel profesorului Dudău Alexandru Cristian, director și profesor de limba latină, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca; profesorului Huber Ștefan, profesor de fizică, Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca; precum și profesorului Roșan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, se arată pe site-ul Administrației Prezidențiale. 

Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare și pentru medici din cadrul Spitalului Clinic Sf. Maria din București, dar și pentru economistul Lazany Gabriel, manager în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.