In vizor

Primele imagini cu hoțul de pe Piezișă. Intra în localuri și fura genți de femei. Îl cunoști?

Un tânăr a intrat în atenția polițiștilor după ce apare pe camerele de supraveghere ca fiind autorul a două furturi din localurile de pe strada Piezișă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sustras, în decursul unei săptămâni, două genți din două baruri de pe Piezișă. Autoritățile fac apel la cetățeni pentru identificarea hoțului.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca desfășoară investigații pentru stabilirea identității unui bărbat bănuit de implicarea în comiterea a două furturi. Astfel, la data de 2 februarie, respectiv 8 februarie, profitând de neatenția persoanelor vătămate, acesta ar fi sustras două genți. Furturile ar fi fost comise în două localuri publice de pe strada Piezișă, din Cluj-Napoca.Prejudiciul total reclamat de persoanele vătămate a fost estimat la peste 9.000 de lei”, explică cei de la IPJ Cluj. 

Persoanele care dețin informații cu privire la identitatea bărbatului din imagini sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție, pentru a veni în sprijinul organelor de anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *