PubliNews

Primăvara aduce promoții în magazinele Farmec

Scris de 366

Chiar dacă începutul primăverii este motiv de bucurie pentru toți, doamnele și domnișoarele beneficiază de mai multe atenție. Vă invităm deci, să profităm de ocazie pentru a ne înconjura mamele, soțiile, surorile sau colegele cu daruri prin care să le facem să se simtă cu adevărat speciale! 

Farmec vine în ajutorul celor care își doresc să le ofere femeilor speciale din viața lor cadouri 100% românești, foarte utile și eficiente. Astfel, Farmec derulează în această perioadă în magazinele proprii din Cluj (magazinele din strada București nr.55, str. Napoca nr.25 și str. regele Ferdinand nr.22-26), o serie de promoții speciale: 

 

La oricare două produse achiziționate din gama Gerovital Happiness, Farmec oferă cadou „Carnețelul Fericirii”, ideal pentru a planifica toate lucrurile frumoase din viața noastră. 

De asemenea, Demachiantul delicat pentru ochi din gama Gerovital Plant Forte va completa trusa de cosmetice a oricărei femei, fiind oferit cadou la achizițiile în valoare de minimum 50 de lei din magazine. 

 

Deodorantele Gerovital H3 Classic în variantele mini (40 de ml) sunt ideale pentru poșeta femeilor dragi din viața noastră, iar în luna martie Farmec oferă cadou câte un astfel de produs la cumpărarea oricărui Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Classic 150 ml.

De asemenea, cele mai noi și inovatoare produse din portofoliul Farmec au prețuri de sărbătoare în această primăvară, beneficiind de un discount de 20%: Gerovital H3 Evolution – Fiole cu Acid Hialuronic, Gerovital H3 Evolution Pefect Look – Cremă luminozitate și hidratare, Gerovital H3 Evolution Perfect Look – Cremă blurare riduri, Gerovital H3 Evolution – Lapte demachiant instant.

 

Vă așteptăm deci la Magazine Farmec pentru a ne bucura de primăvara împreună!

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 32 mins In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 57 mins Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 2 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 2 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 3 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 3 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 4 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 17 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 18 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 22 hours Politica
  Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Marinei Române: Îi felicit pentru profesionalism și dăruire pe toți marinarii care și-au legat destinele de mările și oceanele lumii
 • Acum 24 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 1 day Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 2 days In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE