Rautacisme

Primarul OSĂ ne zice că site-ul municipalităţii a fost atacat de hakeri. Hai să fim serioşi, nici un haker nu se înjoseşte să atace site-ul municipalităţii!

Hakerii au abuzat-o pe Antonia, pagina de Excell a lui Boc care ţine loc de digitalizare. Scuze penibile şi neverificabile pentru căderea site-ului municipalităţii la început de an: hakerii au dat asalt la site. Cică de aceea sute de clujeni nu au putut accesa site-ul Primăriei în ziua în care au dorit să-şi prelungească abonamentele de parcare, că acesta a fost ţinta hakerilor. Hai să fim serioşi, nici un haker nu se înjoseşte să atace site-ul municipalităţii!

Scăpat iar în faţa unui microfon prietenos, primarl Emil Boc a transmis că i-a înfrânt pe hakeri, s-au remediat problemele şi sute de cereri depuse online (mai precis: 4114), mai multe decât în 2022 (2300), au fost depuse şi urmează să fie rezolvate.

„Pot să apară încetineli în prelucrare pentru că e asaltat. În plus se mai adaugă și atacuri cibernetice, care au avut loc inclusiv în prima zi de lucru a anului. Dar cererile se prelucrează”, susţine primarul Emil Boc.

Deocamdată, dincolo de vorbele primarului OSĂ, noi am văzut online-ul în stradă, în frig şi rugându-l pe Boc ca, dacă tot se înconjoară numai de incapabili, să mute prelungirea abonamentelor pentru o lună de vară. Mai joacă şi ei un şetic la coadă, mai servesc o bere – cu ocazia asta se poate lăuda şi Însuşi El, Maestrul, că a mai pus de un Festival: Festivalul cozii la abonamente, taxe şi impozite.

PS: Măestrică, vă rugăm să nu uitaţi că preşedintele Iohannis a promulgat legea aceea împotriva birocraţiei şi nu mai cereţi cetăţenilor tot felul de copii după acte. Mulţumim!