Politica

Primarul Florestiului, dorit de primarii penelisti in locul lui Seplecan: "Daca va candida primarita din Chinteni, Sulea e contraponderea perfecta"

Posibila candidatura a Luciei Suciu, primarita din Chinteni, la fotoliul de presedinte al CJ, i-a luat cam pe nepregatite pe liberalii clujeni care au rontait la nunta fetei lui Horia Sulea, primarul Florestiului, ce a avut loc in week-end, implicatiile unei asemenea candidaturi.

Nunta s-a transformat pentru cateva ore in birou politic ad-hoc si cu totii, ne referim la liberali, au ajuns la concluzia ca Lucia Suciu l-ar „sparge” pe Seplecan intr-o eventuala competitie. Dupa ce aburii vinului bun de la nunta au trecut, duminica asta, telefoanele au inceput sa sune. Primarii liberali din judet s-au sfatuit „pe neve” si vor sa ii spuna lui Nicoara si punctul lor de vedere: ca nu il vor pe seplecan, ci pe Manzat sau Sulea. 

Acuma, Ziar de Cluj, care v-a obisnuit mereu cu stirea din spatele stirii, va spune ca nominalizarea lui Manzat e de fatada, sa nu zica Nicoara ca oamenii sunt chititi pe Sulea. Dar, in fapt, primarul Florestiului, cea mai mare comuna din tara, este cel pe care primarii liberali ar dori sa il trimita la bataie pentru a spala rusinea lasata in covata CJ de Uioreanu. 

„Sulea are aceeasi greutate ca si doamna Suciu. Sunt amandoi primari, cu imagine buna, nu ai ce sa le reprosezi. Seplecan mai are de crescut. Daca Sulea si Suciu vor candida unul impotriva altuia, va fi foarte interesant”, ne-a spus o sursa din PNL.

Si planul nu e tocmai rau. Sulea are o imagine cel putin la fel de buna ca a Luciei Suciu de la Chinteni, ar fi o bataie electorala a primarilor.

Pana una alta, ne bucuram sa i-o luam inainte colegului Florin Otrocol, care maine dimineata se pregateste, spun niste ofiteri descoperiti, sa il bage la radio pe Varujan Vosganian care ar trebui sa anunte aceasta bomba. Otrocol, care a fost consilierul personal al lui Sulea, a gandit-o bine, dar noi am aflat primii. Sa nu fie cu suparare, de data asta am fost mai tari in tenis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *