Politica

Primarul Florestiului, dorit de primarii penelisti in locul lui Seplecan: "Daca va candida primarita din Chinteni, Sulea e contraponderea perfecta"

Scris de 833

Posibila candidatura a Luciei Suciu, primarita din Chinteni, la fotoliul de presedinte al CJ, i-a luat cam pe nepregatite pe liberalii clujeni care au rontait la nunta fetei lui Horia Sulea, primarul Florestiului, ce a avut loc in week-end, implicatiile unei asemenea candidaturi.

Nunta s-a transformat pentru cateva ore in birou politic ad-hoc si cu totii, ne referim la liberali, au ajuns la concluzia ca Lucia Suciu l-ar “sparge” pe Seplecan intr-o eventuala competitie. Dupa ce aburii vinului bun de la nunta au trecut, duminica asta, telefoanele au inceput sa sune. Primarii liberali din judet s-au sfatuit “pe neve” si vor sa ii spuna lui Nicoara si punctul lor de vedere: ca nu il vor pe seplecan, ci pe Manzat sau Sulea. 

Acuma, Ziar de Cluj, care v-a obisnuit mereu cu stirea din spatele stirii, va spune ca nominalizarea lui Manzat e de fatada, sa nu zica Nicoara ca oamenii sunt chititi pe Sulea. Dar, in fapt, primarul Florestiului, cea mai mare comuna din tara, este cel pe care primarii liberali ar dori sa il trimita la bataie pentru a spala rusinea lasata in covata CJ de Uioreanu. 

“Sulea are aceeasi greutate ca si doamna Suciu. Sunt amandoi primari, cu imagine buna, nu ai ce sa le reprosezi. Seplecan mai are de crescut. Daca Sulea si Suciu vor candida unul impotriva altuia, va fi foarte interesant”, ne-a spus o sursa din PNL.

Si planul nu e tocmai rau. Sulea are o imagine cel putin la fel de buna ca a Luciei Suciu de la Chinteni, ar fi o bataie electorala a primarilor.

Pana una alta, ne bucuram sa i-o luam inainte colegului Florin Otrocol, care maine dimineata se pregateste, spun niste ofiteri descoperiti, sa il bage la radio pe Varujan Vosganian care ar trebui sa anunte aceasta bomba. Otrocol, care a fost consilierul personal al lui Sulea, a gandit-o bine, dar noi am aflat primii. Sa nu fie cu suparare, de data asta am fost mai tari in tenis!ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 17 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 18 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE